Wednesday, May 21, 2014

Red Bull Air Race 2014, Putrajaya

Ni kisah hari Jumaat lepas...masa tu sedang berlangsungnya Red Bull Air Race 2014, Putrajaya
Disebabkan rumah umi ni dekat je ngan Red Bull Air Race ni, makanya nmpk la jet-jet ni berterbangan atas area umah ni
Nak dijadikan citer plak, kiddos ni excited nak tgk dekat
So gigih la mr.papa bawak diorg ni pergi sana....tgk la tu beruniform sekolah lagi tu
Mana tak nye...abis je sekolah hari Jumaat tu kul 12 noon terus zasss pegi sana
Amboi amboiiii...mentang-mentang la Jumaat rehat pjg

Happy la tu dpt tunaikan hajat nye tu...
Btw mr.papa tak beli tiket masuk dalam tu pun...just tgk kat luar pagar tu je
Tu pun dah memadai sbb dpt gak tgk dekat kan

Ni si kecik....sanggup tu berpanasan sekejap sbb nk tgk bendalah tu
Haiii la....boy like benda camni kan

Diorg lepak sana kejap je...dalam kul 1 gitew dah gerak balik umah
Ye la kang mr. papa nak gi solat Jumaat lak kan

Lega hati bila dapat tunaikan keinginan anak-anak....
As a parents camtu la rasanya kan...ye dak :))

1 comments:

Diana Rashid said...

tengok dari luar pun nampak jugak..kan?

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat