Thursday, July 7, 2011

Renang

salam pagi semua
kisah ari ahad bersmbg lg

pas je  blik care4 kitorg tak balik umah ye
ada plan nk g swimming
mmg dah bw bj renang siap2
ber swimming2 di mana???
kt precint 6 laaaa (^_*)
kat sini nk msuk je kena byr
tapi murah je
rm2 tuk dewasa, rm1 tuk kekanak
murah kan


time smpai kat sini lam kul 1 lebih
mmg panas sesgt
tp diorg nk gak swim2 huhuhu

umi ngan nawfal lak peneman setia di tepi pool
tapi kejap je sbb nawfal tak selesa sbb panas sgt
so setengah jam pastu umi give up
dok relak2 kat surau kat situ

nawgal dah tak senang duduk situ

diorg ni cont swim2 sampai kul 3

kat surau ada aircond
leh la nawfal tido ngan nyaman(^_*)

tu kisah kami ari ahad
pasni dah set time ngan date wit en. papa
nak g sini time mlm plak

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

Isteri Encek Bard said...

COMELNYER

mysha said...

kaK, klo tAK naK pANAs cer trY sWim kAT mARITIm sebelah PUllman..kolAm dia berTutup..selesa skET...

...sWeeT uMi... said...

@Isteri Encek Bard hehehe comel ke...tq yeh (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@mysha kat situ ada ek...akk tak pernah dgr lak..jap nanti akk nk usha heheh...thnks ye (^_~)

PinKy MoMMa said...

best nyer berenang bersama..
sama la kite..asyik papa je dpt berendam ngan anak2..

mama kena duk atas jg si kenit hehe ;)

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa tu yg jeles tu...syok je diorg swim, kiter gak yg terkebil2 kat tepi pool tu huuuhu

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat