Thursday, July 7, 2011

Kan Dah Addict Tu

salam tengahari uols...
cemana ari anda ari ni
umi plak jap lg kena g klinik
nak bw nawfal follow uo tuk 4 bulan

eh eh tu bkn yg umi nak citer kan kat entry ni
ni citer pasal addict
tu la sape suh start kan dah addict

ni ha umi ngan irfan dah addict ngan game ni
ala org len dah berkurun m en game ni
umi je yg terkedek2 br nak men huhhu

game yg umi maksudkan 
angry bird ni ha
ari tu dah install kat pc 
so irfan ngan umi la dok layan benda ni hehehe
en. papa tak layan ok
sbb kate nye tak mencabar minda langsung huhuhu
pe pe je la en. papa

so sape lagi yg dah terkena addict cam umi ni
sila angkat mouse kihkihkih

orait kena stop dulu
nak balik pick up my dear nawfal
bye uols

happy blogging yeh
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 comments:

aTy _faRed~ said...

ramai dah orang addict ngan game ni..kat opis nih derang dok leka main..[grrrrr] asben pon dah sangkut gak....!! huhu.. ai masih lagi bertahan.. tak mo mule..tahu akan addict jugak nanti..tak ley wat kerje..!! :)

PinKy MoMMa said...

tak mula lagi ni mi..kang dh start kang asyik nak mainnnnn je huhu..

tapi ada rasa nak start..adehh ;p

zaidah said...

tak mahu mulakan...bila dah mula memang susah nak berhenti....

GnieSyazni SSC said...

saye...saye...hehe (sambil ankat tgn) baru try main smlm..ngeh2..mmg tak mencabar sgt tp kalau dah start taknak berenti

...sWeeT uMi... said...

@aTy _faRed~ btul tu...benda ni kalu start mmg leka abis huhuu...

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa hahahha...cemana tu,ntah2 ngan bag long skali leka ngan game ni hehhe...bleh la geng nanti ihiksss

...sWeeT uMi... said...

@zaidah jgn..jgn mula kan...kang terjebak huhuhu... (",)

...sWeeT uMi... said...

@GnieSyazni SSC tu la kan..tu la point nye...tak nak berenti tu yg susah skit huhuhu..dah tau buruk nye men game ni tp still nk layan,cemana tu huhuhu

Bionic women said...

me kureng skit main game ni..tapi xtau ler kalau dah terjumpakan?? setakat ni x pernah download aper2 game kat lappy takut langut..huhuhu

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women no no no...jgn start donload kalu tak huhuhu...addict tau (',)

wanie said...

eh..sama pulak entry kita..hehehe..

yg minat main game angry bird ni husband dan irfan...wanie bab2 game ni mmg kurang sikit..tak reti main pun..hehehe

...sWeeT uMi... said...

@wanie game ni kn ngah femes skrg ni, semua org layan kn hihihi...mn2 semua angry bird...(^_*)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat