Wednesday, July 6, 2011

My Boyz LiKe RoTiboY

salam semua
bertemu lg kiter di entry kali ni

kali ni kisah kami sekeluarga di ari ahad
pagi lam kul 11 gitew 
kitorg kuar ke care4 beli brg2 dapur

cam biase 
mirul akan pow en.papa
tuk beli rotiboy
ni kire peberet roti giorg gk la

cer tgk pic ni
kemain suke dpt roti tu

hajat nk beli yg perisa buttermilk tu
tp yg tu lum masak la huhuhu
so beli la yg biase aje
kalu beli mmg tak beli 1
tak cukup
kena beli 4
 en. papa, umi, irfan and mirul
sorang dpt 1
tp kenkdg diorg ni ngelat
tak cukup 1 diorg amik gk yg umi nye
sati rotiboy rega rm2 tuk yg biase
so abis la kt situ rm8
kenyang diorg mkn roti ni
(^_^)

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 comments:

PinKy MoMMa said...

huhu makan panas panas lg sedap kan ;)
tapi kalau byk sgt boleh rasa loya..

abg long pun suka..tak cukup 1 hehe

♥MiZz-siHa♥ said...

singgah n follow u cni..
tq sudi singgah umah pink kt..
slam kenal..

yantz-yeem said...

nyum3x...dah lama xpekena...skg dah byk klon roti boy kan??


jom dapatkan ganjaran hebat di blog saya!!!hanya 4 hari sahaja lagi...!!

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa btul tu,kalu yg pepanas tu laju je mkn...
sah kata budak mak budak pun tak cukup 1 hehehehe

...sWeeT uMi... said...

@♥MiZz-siHa♥ tq sudi follow ye (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@yantz-yeem mmg dah byk klon skrg tp ati ni tetap setia ngan yg ni heheheh (^_^)

mysha said...

haNdsoMe bOy wIll gO fOr da rOti boy ekekeke

mysha said...

haNdsOme boy wIll go foR da rOti boyZZ... pow jGn tak poWW ok??!!

...sWeeT uMi... said...

@mysha yupp go go boyz hikhikhik...

Bionic women said...

kami mmg suka roti boy, masa zaman bercinta dulu lagi suka roti boy ni, dulu harganya rm1.30 pastu naik rm1.50..pastu naik rm1.80..bila nak turun?????hahahhaha

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women tu la mama, ntah bile la nk dgr rega turun,asik2 dgr rega naik je huhuhu, sabar je la

GnieSyazni SSC said...

tak pernah rasa rotiboi...kena try ni =)

...sWeeT uMi... said...

@GnieSyazni SSC try la..skali try mmg pastu nak lg hehehe...t leh geng ngan ank2 umi (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat