Monday, November 3, 2008

My NeW Tv...

emmm entry new lg...hikhikhik....tv ni umi beli kire murah gak la (ckp umi yg beli tapi duit nye papa yg punye hehehe)...beli pun ngan officer kat ofis ( anak sedara dia)...citer nye begini...di suatu ptg dah kul 5 lebih, tggu punch clock berbunyi je...lepak2 kat tmpt sya (ofismate umi)...pastu dtg officer nie citer pasal tv tu laaa...so apa lg dikesempatan yg ada umi terus ckp kat papa mlm tu gak...papa kate ok, esok nye umi ckp la kt officer tu yg umi nak satu...alhamdullillah, dapat...dlm 2 mggu gak tggu tv nie...at last ari jumaat kul 3 ptg sampai le tv nie kat umah...time tu hhuhuhuhuhu suke nye....ok lah, tak nak citer pjg lg (walau pun citer dah habis)...jom tgk pic tv tu...layannnnnnn.........................

3 comments:

mysha said...

akAk daH leH buKak cineMa..

lieya_latif said...

wah kak imah pun beli gak tv ni yeak......cantik2.....

Puan Iza said...

wah! ada tv baru...bestnya :-)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat