Wednesday, December 24, 2008

CaRi PaSaL...

kali ni umi nak citer pasal dak 2 bradek nie yg kena marah ngan umi...hemmmm...nak tau nape umi marah diorg...kalu nak tau tgk kat bwh nie...tau apa tu...okeh la bg yg tak tau lg, nie la bahana syampoo...citer nye begini...kejadian berlaku mlm sabtu lepas, abg umi nak open table so umi dah siapkan dak 2 nie awal2...pastu bile umi syok layan tv tetiba umi terdgr dua bradek nie gelak2...terpikir plak umi apa yg diorg gelak tuh..so umi jenguk la (masa diorg kt lam bilik)...pehhhh...angin je umi, abih satu kepala tiap sorang ngan syampoo...syampoo tu diorg jumpe lam beg cousin umi...so apa lg terpaksa la umi mandikan diorg wat kedua kali nye...yg pasti 2nd time nie rambut diorg dah wangi huhuhu...


okey.....sbb dah kena marah si abg turutkan je la bila umi kata tundukkan kepala, umi nak snap gmbr..hehehe...

yg nie plak si adik, bile abg dah hulurkan kepala, dia plak tanpa membantah ikut gak...

so moral of the story kali nie...korang pikir la sendiri hekhekhek....

2 comments:

lieya_latif said...

KIH KIH KIH ade jek aksi budak2 ni yek kak imah.....yg kelako tu siap tunduk kepale tu time akak nak amik gambar....mmg kelako....comel jek tgk 2 badek nie...kalo mia n mija nak keje kan bedak jek......abis putih satu umah.....geram jek lieya tau

Puan Iza said...

hehehe...abis la syampu dikerjakan budak 2 badek nie....yg tak tahan tu ikut jer arahan bila mama dia suh tunduk kepala nak amik gambar hehehehe...tu takut sbb kena marah tu...ikut je lah....tapi oklah, lps mandi rambut budak 2 badek ni wangiiiiii...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat