Wednesday, December 17, 2008

OsTriCh .....

citer nye cam nie...ari tu opis umi ada wat bengkel kat PD...umi jd urusetia....pastu bile bengkel tu dah abis, on the way balik tu kitorg g Ostrich Farm dulu (tlg btul kan jika umi tersilap okeh)......kalau dah nama nye Ostrich Farm tu semestinye lah semua nye Ostrich kan...kat sini kite bleh tunggang Ostrich nie, cuma perlu bayar RM4 je...pastu bleh dapat sijil...sijil nye tak plak umi snap gambo nye, harap maaf..........huhuhuh........

ha..nie la ostrch yg umi tunggang tu...

umi tak lepaskan peluang nak tunggang gak ostrich nie...walau pun takut huhuhu...

kelakar giler muka umi time nie (sila gelakkan umi yehhhh)....mana tak nye time umi naik, binatang tu tak nak dok diam...takutttttttttt.......

time nie nak bg ostrich tu mkn...memula takut...bukan pe takut dia patuk kuat...tapi bile azrul (kwn umi) kate tak sakit, umi pun memberanikan diri, chewahhhh.........hemmmm......btul la tak sakit pun hehehe.........

okey la .....sekian je citer pasal Ostrich...sesape yg nak tunggang ostrich gak bleh le ke Ostrich Farm kat PD nie yehhhh...........sekian........

1 comments:

yong said...

takut lah nak naik ostrich ni..takut dia lari laju!!

:)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat