Friday, February 6, 2009

AiMaN oH AiMan....

kali nie umi nak citer pasal aiman....ank umi yg sorang nie kan dah pandai daaaa...nak tau pandai pe?...tu ha cuba tgk gmbr nie....ni gambar blkg si aiman...apa yg tak kena ngan gmbr nie huhuhu....tgk la tmpt dia duduk tu...dok kat arm rest(betoiii ke umi eja nie, abaikan je laaa) kat tgh2 tu ....sanggup tu bersepit kat situ semata-mata nak dok depan...ye la kat sblh kiri aiman tu abg dia dah book dahh....(ni gmbr umi snap pg td otw g keje)....bile umi pegang badan dia nak tarik dok blkg dia marah...huhuhu cemana tu...lagak cam org dah besar hehehehe....pepe pun umi layan kan je la....nak tgk lama mana dia nak dok cenggitu...pehhhh lama gakkk....ada lam 15 minit...pastu dia ngan rela hati nye bgn nak dok blkg.....dok blkg skrg niepun tak nak umi pegang2 dahhh...dok berdiri...pastu bile kete belok kanan ke kiri ke, dia akan ikut skali belok (belok dia punye badan, bleh gitu) huhuhu...so itu lah aiman skrg...pe pe pun umi cayang kat dak bucuk nie hehehe.....

7 comments:

Puan Iza said...

emah, samalah dgn Haikal..dia pun suka gak dok situ..tapi dia tak dok atas arm rest tu...dia berdiri kat blkg jer......bila dah penat berdiri barulah di dok kat seat blkg tu heheheh..

liwaniel said...

budak2 ni mmg tak nak dok diam dalam keta...sama la ngan si irfan..nak duduk sendiri..tak nak di pegang..seat belt pun tak nak pakai

liwaniel said...

ade kuiz kat blog wanie..ade masa lagi kalau nak join

** yong ** said...

chem pun gitu ha...suka nau duk celah tu...

D.O.U.B.L.E...S said...

anak kita nama sama la...

Ardini Humaira said...

kecik2 dulu dni suka gak duk stu hehe

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira hikhik...suke yeh...mesti sbb kalu dok cam tu diri rase cam bos ahaksss

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat