Tuesday, March 10, 2009

@@ iRfAN Vs aIMaN @@

cuti 3 ari yg lepas, umi n co. tak gi memana pun...dok umah je...lagi pun my MIL ada...may be sbb boring kot, irfan wat aksi kat bwh nie..ari tu umi just terkejut sbb aiman je yg wat nie nie tetiba dia plak yg wat...so nak tau aksi pe...tgk picas kat bwh nie...


suke tul dpt panjat...tak sedar panjat dah tinggi cam tu...bile umi kate turun, cuba tgk bwh..kan tggi tu...terus dia trun...

aksi mogok kot sbb umi ngan papa tak dek mood nak kuar jenjalan hakhakhak...
panjat jangan tak panjat....

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

now umi story pasal ank no. 2 umi plak..siapa lg kalu bukan dak comel kuat mkn nie hikhikhk...aiman nie pun boring gak kot asyik dok umah je tak gi memana..so dia amik kesempatan naik beskal abg dia..beskal yg dah rosak (tayar blkg pancit).....tu papa blum repair lg...cian...tapi aiman naik gak...saje naik tak kayuh pun sbb tak sampai kaki nyaaa...hahaha...erm nampak gaya nye umi dah tau le apa yg nak dibeli tuk adiah besday dia nanti hikhikhik...


masam je muka...tak leh kayuh, duduk je boleh laaa........


aiman nie eksyen je lebey...huhuhu...

tu la aksi anak-anakku...yg comel sangat hahaha.............(tu ayat si gedik huhuhu).........ye ke...

2 comments:

lieya_latif said...

comel tgk aiman....lieya suke tgk die kak imah...cute!! cam muke katun jepun...geram tgk die....nanti kalo lieya pregnant nak dokong aiman laaa...amik berkat...he he he he

irfan dah boring dok umah tu...tu pasal panjat pintu...protes tu nak gi jalan2...he hehe

warienz said...

ermm...comelnye nye bdk dua orng ni...tsgt2 la comel :)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat