Monday, April 27, 2009

##..PaLaCe oF ThE GoLdEn HoRsEs..##

::semalam kitorg g hotel PaLaCe oF ThE GoLdEn HoRsEs....nak g amik voucher yg umi dapat tuk 2 ari satu mlm....ok la tu kan...bleh gak merasa dok sini hehehe...bertolak ke sana pun lepas balik dr surprise party umah sya opismate umi...erm jom layan gmbr sambil2 tu umi story okeh::
::ni la voucher nye...2 ari 1 mlm...kat voucher tu tertera nama hubby huhuhu::


::dlm voucher tu termasuk sekali voucher tuk mkn::


::ni papa n two sons posing ngan pasu besar..kat pasu tu ada gmbr kepala horse...yg pasti memana je pegi kat area hotel tu mesti ada gmbr horse...irfan suke sgt siap wat bunyi horse je..si adik plak takut ngan patung horse yg kecik...siap pegang umi kuat2 huhuhu::
::ni kat area blah bawah lobby::
::ni papa posing ngan patung horse kat luar::
::tgk la si abg sikit punye berani dok peluk kaki patung tu...cube tgk si adik plak..jenuh umi suh dok kat abg nak snap pic...dia tak nak...takut::
::yg nie bkn patung horse...ntah patung pe umi pun tak tau...tgk si aiman, takut sgt sampai peluk papa kuat2 hehehe::
::papa ngan irfan kekonon nak angkat patung tu laaaaaaaaa::
::ni pun kat luar...cantek padang dia...::
::ntah pe pe posing diorg nie::
::double peace from irfan::
::papa pun nak posing gak..layan je la::
::apasal ngan aiman nie kan...ni dia tgh panjat padang tu yg cam curam skit...siap nmpk pamper semua hehehe::
::td layan gambr papa ngan 2 bradek kan...skrg ni layan gmbr umi plak..hehehe nak interprem gak tu huhuhu::
::cantek tak view blkg tu...cantekkkkk::
::pic nie papa yg snap hehehe::

::aiman plak::

::irfan,papa n aiman::

::ni pose kat dalam hotel...lobby bawah..tiap kali posing ngan patung horse aiman mesti nak kena dukung sbb dia takut huhuhu::
::ni plak kat depan hotel...dah nak balik da time nie lam kul 7.30pm..lepas mkn dinner yg diorg provide::
::abg yg dah penat posing sana posing sini...so last posing from abg::
::tu je kali ni...yg pasti si abg enjoy tgk patung2 horse tu huhuhu::


4 comments:

mysha said...

bESt ar akak ea...dapaT merasa tdo saNa... caNtek tEMpat dia....

Puan Iza said...

bestkan hotel nie...iza penah gak merasa dok hotel nie...meriah dgn kuda kan....

☆ lieya latif ☆ said...

WAH best tu kak imah, bukan senang dpt peluang camtu....lehlaa honeymoon lagi hi hi hi

wah comel laaa family serba merahnie...mrah mate itam ku...

nadhsamuel said...

anyway,i pown dpat voucher.. tapi i tak berani nak ambil because takut ditipu becoz i still student.. anyway ada kena bayar ape2x ke..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat