Wednesday, June 24, 2009

::..1 entry 2 story..:

hahahaha...byk nye yg nak diciterkan...maklum la br blik dr cuti huhuhu...ermmm kiter start ngan father's day dulu ok... tuk father's day tu umi sambut 1 day early... sbb umi ada tempah cup cake, and cup cake dihantar sahari awal....umi tempah cup cake nie ngan kak ita...so tghri ari sabtu tu lepas family day KKM umi janji ngan ina (adik kak ita) nak amik cup cake tu kat PICC...pegi la umi ngan si kecik tu (aiman)...time tu papa pun pelik sbb umi nak drive sendiri nak kuar jumpe kwn hahahaha...tu alasan umi la tuk kuar...dapat kek tu umi bw masuk lam umah..sorok2 tau..sib baik papa tgh tido...so si aiman dah nmpk cup cake tu kan...terjerit2 nak...so terpaksa la umi kuarkan cupcake tu...letak la kat tepi papa tido tu...terus kejut papa...bg si aiman pegang card yg umi dah siap awal2...papa yg br bgn tu mamai2 lg....hehehehe..umi ckp la kat papa eppy father's day ....time nie irfan tido...senyum je papa...surprise la katakan...sblm ni umi tak sambut cam nie pun just wish2 gitew2 jek..hekhekhek...pastu bile si irfan dah bgn umi bg kat dia adiah papa tuk dia sendiri kasi kat papa...skali lg papa terkejut heheheh...dia igtkan tak dek adiah rupe nye ada hahahaha...anyway umi, irfan n aiman sonok dpt wat surprise father's day nie tuk papa... ni card yg umi wat tuk papa
ni plak cupcake yg umi tempah dr kak ita (tq kak ita hehehe)

pastu adiah tuk papa tu umi tak snap plak pic nye...tapi umi just beli adiah perfume dunhill yg umi beli dr opismate umi ############################################### abis dah citer father's day...ni nak citer pasal hotel Palace of The Golden Horses hehehehe sblm ni umi ada citer lam blog ni yg umi dpt satu voucer penginapan kat hotel ni tul 2 ari 1 mlm...so ari isnin lepas pegi la umi ke sana huhuhuu...wahhh best nye bilik tu..besar n selesa...si irfan siap bleh ckp cantek nye umi...umah cantek nie .....so jom layan picas...

ni pandangan luar dr bilik kitorg
papa pun posing gak
time ni irfan sibuk nak panjat2 plak
ni view bilik kitorg...besarrrrr
irfan plak...memula masuk tu terus lompat atas katil...
adik pun lompat sama...
irfan dok tgk lampu yg ada gmbr kudatest katil plak...landing sambil tgk tv hahhaaha
gaya cam big bos je
dah penat melompat...time minum susu plak

ni plak gmbr bath room...cantek and besar hahaha
ni plak tmpt shower..ok tu je pic nye...pic semua dr bilik jek sbb pic luar dah upload tuk entry sblm ni...irfan ngan aiman sonok sgt dok sini sampai tak nak balik umah hahahaha...


2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

1) happy father's day to your husband k.......syok ler dpt buat suprise kat laling hubby tu erk.....zana buat coklat cake sendiri jerr...jadi ler dari xde kan...

2) wah...best ooo...dpt tido free kat palace of golden horse tu....bukan senang oooo...cantik pemandangannyer...

re : musim budak demam kan sekarang....tu arr......hope both your prince tu sihat wal'afiat...

☆ lieya latif ☆ said...

sweetnye kak...sure hepi cik abe dpt suprise camtu kan......

untung akak dpt voucer tu...merasa dok hotel mewah...mmg best pun hotel tu....

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat