Monday, May 9, 2011

KaMI HappY BiLe MeReKa HaPpY (^_^)

hai hai hai...bersiaran lg umi di sini, kali ni ngan topik ntah pe pe jew kan ahaksss...citer ni sebenarnya citer yg dah agak basi skit hik!!hik!!hik!! tp x pe nak citer gak...al kisah nye sbb dah lame tak kuar jenjalan (maklum la dlm pantang) so ari tu kuar kitorg sekuarga jenjalan cr penat kat Miner ajok..pegi sana bkn wat pe pun just nak shopping kasut papa ngan bebarang skit tapi ngak ada yang berkenan..sudah nye penat je yg dpt huhuhu...pe pe pun jom layan picas abg2 nawfal yg notty2 ni (^_*)

(picas taken by handfon jew...tak clear sgt)

posing from abg irfan

time ni irfan ngan mirul berebut nak nek benda ni


alih2 dpt kat abg gak...mengalah mirul ngan abg...tapi still happy...tgk tu bkn men gumbira lg (",)


senyum sampai nmpk gigi haaaaa

mirul nek yg warna merah ni...happy dpt round mines ngan benda ni..walau pon kojap je...budak2 bese la suke benda2 cenggini...tul tak

mirul dak kuar ngaju hik!!hik!!hik!!


tu la kisah nye kali ni...nak kena stop daaa...si nawfal dah bangun huhuhu...


**pada kenkwn yg amik exam KPSL 10-12 Mei ni...good luck yeh....do the best**

byeeeeeeee.....

6 comments:

yong ibu chem said...

kita happy bila tgk anak2 happy kan..walau apa mslh yg melanda :)

...sWeeT uMi... said...

yong...btul tu...tgk muka diorg ilang semua masalah (^_^)

mysha said...

aKak, naK nek jugak..hekhekhek

hePy2 sOkmo taw!!

guD luck to u 2 kak...

...sWeeT uMi... said...

aikkk mak budak pun nak nek juga...adoiii...sila sila..ahakssss...
tq dik (",)

lieyalatif said...

wah sonok abang2nawfal dpt jengjalan...betul tu kak, kite dlm pantang, dgn anak2 kite tak dpt jalan kan hehheh....seb baik laa mia mija tu tak bising......ade takde pun weekend jek laa keluar ikut papanye gi pasar....orgni, nak tgu dayyan besar betul2 baru kuar jalan2...penat ar kak berjalan bawak baby ni...dah le dayyan ni kuat mengempeng..sikit2 selak baju huhuhu......

...sWeeT uMi... said...

btul tu lieya tggu dia dah besar skit..akk ni pun kuar jenjalan cukup2 nawfal 2 bln ari tu...kire dah ok skit kalu g memana,kalu dia nangis then kite pujuk kire nye dia mkn saman gak la hikhikhik...now ni takat dah bleg puting kire bleh jenjalan lama skit hehehee (",)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat