Wednesday, May 18, 2011

(^-*) Nuffnang Grapevine!!

salam uols...kali ni nak citer pasal bendalah ni...
pasal Nuffnang Grapevine..
korang perasan tak semasa blokwalking or kat blog korang ada iklan cenggini


bile korang jumpe iklan ni cepat2 klik 
kalu tak jumpe leh je klik kat SINI atau SINI
sbb korang akan dpt DUIT...walaupun korang tak dek akaun Nuffnang 
ikut suke korang la nak klik butang share mana, twitter ke facebook ke...
atau pun kalu tak nak klik butang tu tp korang nak share klik aje butang share tu...
pastu dah wat tu korang jgn lupe isikan email korang kat step no. 2 tu
tujuan email tu nak bg link kat korang utk redeem korang nye bonus dari klik yg korang dpt
sonang jew kan..so pe tggu lg 
jom




(^_^)

2 comments:

PinKy MoMMa said...

wahhh mcm menarik je hehe ;)

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa menarik tertarik mmg da boom ahaksss...pe lg momma dh klik blum...jom (",)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat