Friday, May 6, 2011

(^o^) BiLe Dia MeNggaNazzzzz......

Salam uols...hurmmm ganazzz nye tajuk ni...pe yg mengganaz tu...hik!!hik!!hik!!cer try scroll ke bwh ni...


**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

jgn malas...sile scroll lg yeh

**

**

**

**

**

**

**

**

ha tu jwpn nye...

si dia ini yg mengganaz...si nawfal...bkn ganaz pe...ganaz tido jew...cube tgk tu, kepala ke mana bantal ke mana...doidoidoiiiii..


picas ni diambil semasa kejadian TNB wt service penyelenggaraan tu...kebetulan ari tu check up kena cucuk so bg la dia ubat demam in case persediaan awal kot dia demam...dah kena ubat demam pe lg lalokkkk je la..tido bek punyeee...tu yg jd cam tu tuuuuuuuuuu....erm...ms cucuk tu dia tak nangis pun, good boy tul la nawfal nih...cayang ank umi nih (irfan ngan mirul pun umi cayang gak hihihi (",)....)

**My KidZ StoRy MoRy**

irfan skrg susah nooo nk suh g mandi bile balik skolah...slalu alasan dia, nk mkn dulu br mandi la...nk tgk boboi boy dulu br mandi la...nk g kedai dulu br mandi la...memcm alasan dia skrg ni...tp slalu nye lepas je dia dpt yg dia nk tu tak jugak dia mandi huhuhu...perang sokmo la ngan papa nye


mirul lak suke sgt nk mkn vitamin, ari2 mmg nk vit, dia x kn lupe pasal tu...


nawfal, dia da tak perlu pakai mitten and booties daaa...nurse kt bg jari2 tgn ngan kaki dia bebas..bagus2...berat lak dah 5.3 kilo daaa...patut la hehehe...

tu la al kisah kuarga umi kali ni...

enjoyyy yehhh(",)

eppy eppy blogging

2 comments:

ieda said...

alahai comelnya dia tido wlpun nmpak ganas gitu hehe,bape bulan ni...ida pun nak ucapkan selamat hari ibu :)

...sWeeT uMi... said...

ieda,style tido je ganazz..muka stedy cam bese hikhikhik..tq (",)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat