Monday, June 6, 2011

~~Di SiNi~~

 salam uols...
hari ni tajuk entry umi DI SINI
ye DI SINI...di sini la tmpt nawfal ditinggalkan
opss...ditinggalkan time umi keje looooo
aka Taska
unik nama taska ni..Taska Naliadif (^_^)
ni second taska for nawfal
yg 1st tu ada ketidakselesaan skit huhuhuhu

 kat taska ni umi puas ati sesgt
sbb nye diorg just jaga maksimum 3 org bb je
and rega nye mmg la berpatutan...standard ngan rega sekrg (",)
cantek kan taska ni hehehe
 ni la penghuni taska tu
dah tecit Nawfal al-Amin
ari ni time g amik dia...
pengasuh dia kata antara tiga2 bb...
dia la satu2 nye bb yg dah leh niarap
ahaksss i like (^_^)
 close up skit
dah tecit nawfal yg berambut jarang2 hehehehe
ni lak peneman setia umi 
sama ada time antar nawfal or amik nawfal
ok tu je story mory the morning glory hikhikhik
c u next entry okeh
cayang uols
(^_^)
happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

honey amour said...

hi salam kenal...follow ur blog oredy :)))

Lulu caldina said...

Blog ni dalam lulu-pages.. :)

...sWeeT uMi... said...

@honey amour tq tq...will follow u back ihiks (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@Lulu caldina tq (",)

Redbloodsnow said...

ensem lah nawfal..dan si peneman setia tu comel! hehe

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow .... org kata ikut muka umi hikhikhik...t zie dah kawin and ada ank mesti comeiii gak...ye la zie kan comeiii (^_^)

Ahman Muhamad said...

Assalamualaikum.. sya nak tnya bole? sjek umur brapa akak hntr nawfal kat Taska ni? sya sbnrny ada baby umur 4 buln nak crikn dia taska tpi tkut ngn kes skrg ni cuma nak minta pndgn akak ok ker Taska ni klu hntr baby kat ctu? Terima Kasih ats ksudian akak bkongsi maklumat :) sya amat2 hargai

Naemah Umi said...

Wsalam...bg akk ok time dia jaga tu..tp tu la tu time 2011..skrg ni x tau la cemana..bleh try contact tnya diorg..x pun try pego sana wat visit skali

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat