Tuesday, December 20, 2011

Bawa Family Berendam-Rendam

yuhuuuuuu....ldah dua tiga ari blog ni tak berupdate
bukan pe...tak dek story mau citer eekkekekeke

so tak yah buang masa tgk la picas kejadian 3hb Dis ni
ari tu unit di opis en.papa ada wat family day
so kamijoin and tempat nye kat belakang zoo
nama nye umi lupe plak huhuhuu
tapi tempat nye ok la...puas anak2 ngan adik2 mandi manda aie sejukkkk kihkihkih

ni la pandangan tempat tu
sejuk je dok area tu...ngan pokok2 merimbun tu
then kat tepi2 tu ada cam chalet biasa2...
boleh la tuk rehat2 kan bdn kejap...sambil2 leh pantau anak2 berendam

tgk la betapa cantek nye air tu
umi tak dek join terjun dlm agenda mandi-mandi tu huhuhu
ye la kang terjun sape lak nak jaga nawfal tu kan

umi ngan nawfal 

ok kat tgh2 tempat ni..ada kolam
air dlm ni tak dek la sejuk mana pun kalu nak bandingkan ngan yg kat luar tu
so mmg lama la diorg ni berendam sbb tak sejuk gigil2 tu hehehehe

dalam kolam ni gak dia ada sediakan net tuk main bola tampar air
yang ni en.papa je join main
umi ngan nawfal dok perati je huhuhhu

tgk la betapa happy nye diorg berendam tu
relak la umi ngan en.papa sbb ada adik2 umi tlg jd bodyguard ekekekeke
oh ya yg baju biru tu adik bongsu umi (^__^)

dpt pelampung sponsor lagi suka la diorg berendam tu 

time ni turn en.papa jadi bodyguard lak
adik2 umi amik turn tuk isi perut hehehehehe

meja-meja yang dipenuhi hadiah cabutan bertuah ngan makanan
ari tu ada mcm2 makanan
kek coklat la, karamel la, sosej la, mihun goreng la, BBQ la
lunch plak ngan nasi putih yang lauk nye maveles yum yum yummm

ni muka dak lapo...setelah berendam sekian lama huhuhuhu

ni sorang lagi.....

ni adik pompuan ngan adik laki umi
mula2 rendam2 kaki jpastu haaaaa amik berendam tak ingat nak naik dah hehehehehe

air nye so sejuk so nyaman ok
cam rugi plak tak merasa ari tu huhuhuhuhu

ok abis sudah citer nye
(^_^)

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

Anum said...

wow syoknya

lieyalatif said...

bestnye kak....tgk dieorg main air ni terase plak sejuk nye haaaaa....nawfal tak berendam ke.....lieya pun tak bagi lagi dayyan berendam dlm pool lame2...kejap2 boleh ar....takut lak die tak tahan nanti....

Huda said...

wah seronoknya kan...excited la pulak nengok diaorang berendam ni..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat