Wednesday, October 31, 2012

Oh My Sayang

salam semua...ari ni just update ngan satu pic aje...sbb ceritanya satu je...dan opkos pasal dia la....dah tau kan sape dia....ye betul...si nawfal al-amin ni la...
kisahnya balik kg ari tu kat umah SIL (p.mas)...budak kecik ni bukan main lasak lagi...main sana, main sini....maklum la ramai kawan kan....dlm banyak-banyak sepupu yg ada time tu dia la yg paling kecik...risau je umi ni bila dia join main...ye la takut terlanggar ke, terhimpit ke...huhuhuhu

sekali tu dia terlebih lasak, so umi marah la dia...ingatkan dia wat muka biasa dia tu....sekali umi tgk lain benor expresinya...kebetulan lak time tu umi tgh pegang hf, so terus snap pic ekspresi muka dia tu...dapat la diabadikan kat blog ni ekekekeke.....

nak tgk pic tu tak???....ok .....sila buat excersize jari anda dgn sroll ke bawah
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amacam ada komen pe pe tak pasal mimik muka dia ni ehehehehe...........nmpk boolat kan...ngan dahinya kerut tu...leher pun dah tak nmpk sgt dah....ehehehehe
time umi snap pic ni pun umi senyum-senyum kat dia, tapi dia tak layan, still muka camtu...alahaiiiiii anak umi ni....

happy blogging and thanks for reading
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

Anum said...

tomei2

LiLy @ MaMaQiStInA said...

hehe..muka marah tu.nak nangis pun ye juga.. :)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat