Monday, November 19, 2012

Bersejuk-sejuk di Snow Walk i-City

salam semua...uwaaaa cian kat blog umi ni...dah 2 minggu tak berupdate...apa kes???...pe lagi kes malas laaaa hahahahhaaha....setelah diseru-seru makanya datang la mood berblog ni ha...
ekekeke...dah dah...jom layan citer kali ni...

bersesuaian dengan musim cuti skolah ni kan...kalu jenjalan tu mesti la yg ada request dari kiddos kan....kebetulan plak ari tu kiddos dok bising2 kata nak main snow....perhhhhhhh...tang mana leh datang keinginan tu, tak tau la...maybe sbb tgk kartun kot....so umi ngan mr.papa tunaikan la request tu...pi la heret mak su nye jugak...leh la reramai pegi sana...ala kalu dah kata nak main snow tu opkos la kat i-city snow walk tu kan (kitorg pegi sana hari isnin, 12 nov 2012)....ok la..merasa gak la suasana sejuk ahahahahaha

dah-dah jom layan pic yang ado
ha yg berbaju biru tu la mak su nye...hurmmm tgk plak little kiddo tu..kemain besar bajunya...ok la tu leh cover tgn dia dari sejuk kan...wink wink

ahahah kemain blur muka little kiddo tu...kalu uols perhatikan...kiddos tu semua berselipar je..konon tak nak sewa kasut...sekali haaaaaaa amik sejuk sampai terlompat-lompat...so mencicit larik kuar nak sewa kasut huhuhu...rate dia rm20 sepasang (deposit rm10 tuk setiap pasang).....so sewa la 3 pasang

comel je muka little kiddo time tu (huhuhu puji anak sendiri, larikkkkkkkkkkkk)

budak ni happy je la masuk sini....lompat happy dok dalam tu....siap post tanduk apa ntah...ni la mirul, ada je la post kelakar dari dia...spontan je tau

aik...yg si abang sulung ni nak main baling-baling ais plak....huhuhu.....saje gimik je tu...berani dia nak wat kat umi...umi ni kang garang wakakakakaka

still berselipar huhuhuhu

dalam ni umi tak kasi sgt nawfal jenjalan...takut licin...lagi pun dia nmpk cam redha je tak jejak kaki kat ais tu...sejuk la katakan...sepanjang dok dlm tu, dia diam je tau, risau umi ni...kejap-kejap tanya, cakap ngan dia....bila ada respon tu, ok laaaaa

oh ya lupe nak mention fee masuk sini...kalu tak silap umi, untuk adult rm35, then utk children below 12 years old fee rm25 (eh!!kalu silap bg tau umi ye...maklum la yg kuar duit mr.papa kan hehehe...umi just baca kat notice board kat situ)



alamak...tak nmpk umi dah...lindung ngan notty mirul tu....time ni dah berkasut dah...kemain bergaya dia ehehehehe

senyum happy sebab keinginannya tercapai ekekekeke

peluk dak kecik ni ketat-ketat...kasi panas ehehehehee

time ni lak diorg nak main luncur ais pakai bendalah bulat yg mak su duduk tu
duduk berdua...main la dua tiga round sorang...mr.papa pun join sama...opsss umi pun tak terkecuali tau ehehehehe



pic snap by mak su....tgk la tu, nawfal ralit dok tgk abgs main bendalah tadi tu....redha je dia tak leh join sama huhuhuhu

ok yang ni plak berposing sementara tggu mr.papa ngan irfan main satu lagi luncur ais....yg ni cam bahaya skit sbb tinggi and laju...so mr.papa tak bg mirul ngan mak su main...diorg pun tak nak sebenarnya...takuttttttttttt
okies...peace from kiddo mirul (^__^)

pic mak su plak.....semua muka happy....

last...pic little kiddo lak...saje letak dia kat ice cube ni...diam tak bergerak dia hehehehe....muka cam biasa la muka blur je
ok uols...abis dah citer snow-snow ni....malam tu kitorg sampai umah lam kul 2 pagi...esoknya tu mmg lambat la bgn nya...melepak je kat umah...dah nya malam baru kuar...huhuhu apa kes???....kes penat lorrrrrrr

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

Anum said...

bestnya
sejuk2

zila manaf said...

bestnya jugak...hehe

LYAfrina said...

bestnyer..leh ambik feel kat oversea kan..teringin sgt nk ke sini

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat