Wednesday, October 2, 2013

Warung Bunian

Logo Design by FlamingText.com

hai semua...sape pernah dgr pasal tempat bunian ni...opss...ni bukan bunian org halus tu ek, ni nama tempat...area Sg Merab nak ke Limau Manis tu...
susah skit la nak cr tempat ni sbb dia cam tersorok skit...ramai gak la kawan umi yg terbabas lorong hehehehe
anyway smlm punye lunch kami ke sini la...menu of the day adalah udang...wahhh besar-besar udangnya...masakan nya pun sedap...tak caya...haa tgk pic ni....yumsss terus cam rasa nak lunch kat sini lgh ari ni hehehehe

menu lain yg ada ayam masak halia kot dgn ikan keli goreng....sedap nye la haiiii....ikan keli tu mmg rangup je rasanya...pandai dia goreng hehehehe

tak ketinggalan ada gak sambal belacan ni...wowww super sedap...pedas terangkat la
(^__^)

lunch smlm kami berempat jek...ni la ahli korum nya
si pinnk ngan si biru hehehe

and opkos selitkan muka umi skali 
dgn si kecik comel ni
(^__^)

haaa tgk pic ni...rangup kan gorengan ikan ni kan



ooo ye...bg yg tak tau la kan, ni umi bg tau, kalau korang nak dtg lunch kat sini .... kena siap-siap call kedai tu utk book tempat ye..kalu korang main terjah je mmg tak dek tempat la nnti, al maklum la full house alwaiz...


dan lagi satu...kedai ni pernah masuk dlm JJCM tau...ha jgn main, nmpk cam biasanye tempat tapi qualify masuk JJCM you hehehehe

ok uols...tu je nak citer...hehehe..sape rasa teringin hari ni leh la call cepat-cepat ye...
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

mysha said...

hehehe.. akak nih buat org jeles jerk.. lenkali inform arawal2 nak g sana.. nih org da bantai berpinggan2 baru nak ajak huk3

Love Umi said...

mysha..ala ni plan yg tetiba je..bkn plan pun..ok tak pe t ada peluang kiter wat rombongan kat sana yeh hehehehe

LYAfrina said...

waaa.. nama dia pon dh mnarik.. msti tmpat tumpuan sbb tu full skmo.

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat