Tuesday, December 17, 2013

Cam ni pun Jadi...Posisi Tidur

hai selamat pagi...sebelum mood mengupdate blog ke laut..meh umi update dgn pic pagi tadi ni...fresh from oven gitew hewhewhew...

bila tgk pic ni rasa kelakar..tapi kesian pun ada...nmpk sgt dia mengantuk pagi ni...bila umi suh tido elok-elok kat belakang, tak mau plak...siap kena marah dgn dia lagi ada laaaa huhuhuhu
so dari dgr dia mengamuk tak tentu pasal time umi drive...biarkan je la dia tido cara dia tu...janji aman umi nak drive...
al sebab dia dah tido posisi cenggini makanya cara pemanduan umi adalah cam kura-kura gitew..drive lorong kiri je la...mood redhaaa hehehehehe

alhamdulillah sesgt bila nawfal dah baik dari chicken pox ni...dekat dua minggu gak la dia kuarantin kat umah...nasib baik la ada adik beradik umi kat sini, so leh la tolong jaga dia...cayam my siblings sesgt....
big hug (^__^)


hujung minggu ni dah leh start beli baju/peralatan sekolah utk irfan dgn mirul...org lain dah siap prepare bagai, umi baru terkedek-kedek nak membeli ehehehehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

mysha said...

Letey betul tu kak.. comey tdo cenggitu + suar belang2 yg shumelll.. hik3

Wa.. lepas nih ngangkot barang shopping back to school la ek!!

Cute Mum said...

kalo dania die suka tido duduk.. nanti uyun paksa die baring kat belakang.. kesian tgk kalo kepala tersengguk sengguk tue.. kang terhantuk pulakkan...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Ala sian tdo mcm tue sekali..hihi

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat