Wednesday, June 11, 2014

Movie Time di Kala Cuti Sekolah

Assalamualaikum

Hai salam Rabu semua...ermm ramai wat post wordless wednesday hari ni. Tapi umi terkecuali sbb nak habiskan entry cuti sekolah amirul ni. Kebiasaannya umi hari Sabtu Ahad, mr papa kasi cuti means bleh la nak kuar ngan kekwn, pegi shopping ke...outing lah senang maksudnya hehehehe....so sejak dua tiga menjak ni umi suka layan movie (tgk wayang) sbb nak shopping tu mcm tak ada brg yg nk beli, almaklum la tak keje kan huhuhhu...kalau shopping pun semua barang irfan or brg umah


Pendekkan bebelan tu, hari Sabtu dua minggu lepas umi, mirul dgn adik bongsu umi layan citer x-men ni...so far citer ni ok ok je....cam kureng skit kat umi, tapi bg mirul dia kata best, hurmm biasa la budak kan mesti suka citer camni ehehehee....pe pun lepas tgk movie ni layan tekak kat Rasa dulu, then baru balik umah...alhamdulillah happy mirul dpt tgk citer tu
Ok ni next movie yg kitorg nak tgk....opsss umi sebenarnya yg excited nak tgk sbb baca review semua kata best....plannya hari Sabtu ni nak tgk, insyaallah kalau diizinkan, means tak dek plan lain kan hehehehe

Ok...tu la aktiviti cuti sekolah amirul....orait uols bye byeeee

 

***hari Ahad ni kalau tak dek aral melintang ada reunion dgn rakan sekolah rendah...sekolah rendah okeyy, fuhhh teruja kejap hehehehe...hope memasing free la ahad ni****

 

5 comments:

Zee Suhaini said...

hepi mirul yer..

selalu kalo gi tengok movie pagi..kalo laki tak pegi tak boleh ler..pening nak handle anak..hahahaaa..

malefient tu ramai yang kata best..

LYAfrina said...

lps ni akak bwk la mirul tgk maleficent.. mmg best citer tu kak..

owh..akak dh xkeje ye?? cuti tnpa gaji utk jaga irfan or behenti terus kak?

Naemah Umi said...

Zee Suhaini, tu la kalau ramai mmg pening nak handle, ni sib baik dia dah besar so senang lah, tmbh plak ada maksu dia so tak dek la nak meragam sgt ehehehee

Naemah Umi said...

Lya, tu la dah berkobar nak g tgk ni...

Umi cuti separuh gaji skrg, then nnti smbg tnpa gaji plak kot...

Nad MamaZN said...

ehhh sama la kita hehe
aritu tgk x-men, cam kureng sket kan citer dia tp tetap dlm kategori best gak la hehe
kami pun plan nak tgk maleficent gak sbb ramai kata best. dan sama lagi, mak dia yg lebih nak tgk sebenonya heheheh

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat