Wednesday, August 6, 2014

Salam Aidilfitri 2014

Assalamualaikum...salam aidilfitri utk semua kekwn maya umi ni...hampir seminggu tak berupdate..mood raya kan hehehee...tahun ni umi sekeluarga tak balik kg, just sambut Syawal kat Putrajaya ni...1st time ni tau tak beraya kat kg sob sob sob

Tahun ni tak de pepe tema pun...beli ikut suka hari nak warna pe....mr.hubby pilih color oren, kebetulan baju umi color hitam so pilih tudung warna yg sama ngan mr.papa je..utk irfan,belikan warna sedondon ngan mr.papa...mirul plak sedondon warna dgn nawfal, color maroon....

So cam famili lain jugak lepas balik sembahyang raya...makan-makan skit...mesti ada sesi photoq kan...tahun ni adik umi yg photographer tu tak balik kg gak sbb tak leh cuti, so dpt la bersnap ngan mr cameranya hehehehe

1st pic Syawal 2014...kami satu famili yg istimewa (^___^)

Sesi bermaafan plak...tahun ni dpt duit raya dari mr.papa lebih dari thn sebelumnya...sukeeeeee

 
Turn mirul plak mintak maaf dgn mr.papa....

Pastu bermaafan dgn umi plak 0___0

Ni bersalaman raya dgn ayah ink...sonok tu dpt duit raya

 
Ada yg tanya ke mana nawfal time sesi bermaafan ni?....hurmm susah nak tangkap budak kecik sorg tu...tak mau plak dia posing time tu...redha je la
Berempat je...nawfal time ni sibuk nak jd cameraman gak...layan kan je

Posing dgn irfan yg teristimewa bg kami sefamili

Bertiga dgn mr.papa and irfan...dah tido dah irfan

Lagi pic kami...

 

Dua oren vs satu maroon kihkihkih

 

Ni pic candid...bukan lakonan..nmpk di situ kasihnya seorang adik pada si abang....sayang kamo ketat-ketat

Akhir kata.....

🌹Umi mengucapkan...

"Taqabbalallahu Minna wa Minkum" (Semoga Allah menerima segala kebaikan kami dan kebaikan kamu)

"Selamat Hari Raya Aidil Fitri"
Mohon maaf zahir dan batin
Sekiranya terdapat kesilapan dan kesalahan samada kata-kata atau tulisan yang dilakuan secara sedar atau tidak sedar selama kita mengenali....
🌷Dari umi/Naemah & keluarga...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 comments:

Nad MamaZN said...

cantek2 gambar nya...

tu dinding yg aritu beli wallpaper kat kaison tu kan? jadi cantik la.. nmpk mewah hehe...

Naemah Umi said...

Nad MamaZN...aahhh tu la wallpaper kaison tu...hehehehe mekasih, biasa-biasa je ni ;)

LYAfrina said...

alhamdulillah..xpela umi,walau x balik kampung tahun ni..utk kebaikan irfan jugak kn.. yang penting dapat meraikan bersama family tersayang..itu lebih baik.'

mmg.. kalo tgk muka mirul y cute n murah senyuma tu pon, memang terpancar sifat pyayangnya.

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat