Monday, September 8, 2014

Halfest Malaysia MIECC Mines

Assalamualaikum...sabtu lepas keluar ngan adiks nak ke Halfest kat MIECC Mines...gerak dari umah lepas zuhur..sampai kat Minlon,jln dah start jem huhuhu..so malas nak temph jem cari parking kami just park kat Downtown Sri Kembangan tu je...

Sebelum masuk dalam hall kena daftar dulu then dia akan bg stiker ni..amik ni tampal kat bahu ye hehehee

 

Sebelum tu juga snap beberapa pic ngan banner yg ada kat luar tu...niat di hati nak ke booth yg jual mak neka shawl ngan tudung...jenjalan cuci mata katanya

 

Snap gak instg halfest... ^__^

 

Snap ngan adik bongsu ni plak

 

Org yg bertanggungjawab bw kami ke sini hehehe.....

 

Masuk dalam hall terus ke tingkat atas... Ye la kata nak jamu mata ngan shawl semua kan hehehe...serempak plak ngan artis ni...amik la pic sekeping egegegege....ooo betapa tingginya dia itu..nampak kemetot umi di situ ekekkeke

 

Dah puas keliling semua booth,turun kat bawah plak...nmpk pondok umi ni..terus snap pic maksu plak...layannnn

 

Pastu jamu mata dgn ayat kafi ni...cantek-cantek semuanya...nekad gak nnti nak belikan utk letak dlm bilik irfan...insyaallah

 

Pastu jumpe booth jual daging pekasam ni...terus borong 6 pack terus...maklum la umi tgh giler ngan daging pekasam nih hahahaha...dpt ni mkn dgn nasi panas pun dah bertambah-tambah nasinya...gemok laaaa hehehehe

 

Abis penat lenguh kaki dok keliling semua booth kami pun balik laaaa...sebelum tu singgah mines cr barang keperluan jap...fuhhhh dah nak dekat maghrib baru sampai umah....

 

 

 

1 comments:

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat