Thursday, October 9, 2014

Aidiladha 2014 Kami

Assalamualaikum

Lama betul tak update blog ni...bila cuti am,blog ni pun ikut sama cuti hehehe...maklum la tuan blog bz dgn famili....ni umi nak update pasal raya korban kami...tahun ni tak buat korban pun sbb lembu dah full booked...tapi jgn plak kata tak meriah...meriah jugak tau,meriah dgn daging korban yg org dok bahagi-bahagi tu...kenyang dua tiga hari makan daging....alhamdulillah

Sebelum maaf sesgt sbb kualiti pic kurang memuaskan..almaklum la amatur yg snap...tgk la nawfal tu, takut sebenarnya nak tgk lembu kena sembelih...takut patutnya tutup mata,ni tutup telinga...apa kes sayang oiii ekekeke

 
Tgk bebudak lain semua pakai casual je...si nawfal dgn mirul siap baju melayu sepasang bersampin ha...maklum la raya kan...ni kes pegi solat raya pastu terus sambung tgk org sembelih lembu...tak balik umah tu...adehhh excited punye pasal nih

 

Tadi tgk dr jauh...ni dtg dekat skit...nk nmpk clear view tu

 

Mirul siap berkupiah ha...suruh balik tukar baju tak nak, takut terlepas tgk lembu kena sembelih...hurmmm layan kan je la

 

Ok ni mr.papa...join utk melapah daging lembu korban...kalau kat kg pun mmg ni la tugas dia hehehe...

 

Ok la tu je citer raya korban kami thn ni..alhamdulillah sgt sbb dpt byk daging...mmg puas makan daging dua tiga hari ni hehehehe

^___^

Nota Hati : mata panda betul dua tiga hari ni sbb dok melayan citer korea..Good Daughter..Hana.....mmg banyak sgt episod citer ni...cecah ratus gak la huhu..cannot tahan mau layan jugak sbb best citer ni..lenkali umi share link utk tgk citer ni yeh sbb umi tak tgk kat viki...

3 comments:

Zee Suhaini said...

zee anak beranak terperap jer kat umah..daging pon tak merasa ni..huhuuuhuu..nasib perantau cam gini la..

safurara said...

wahhh,banyak nya daging.puas lah makan daging.hehehe

#KlikKlikIklanNuffnang

LYAfrina said...

Siap bsamping nawfal

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat