Monday, October 20, 2014

Jeruk Mangga Trend Sekarang

Assalamualaikum

Seminggu lebih tak update blog...bz sgt plus mr.papa out station...dua kali plak tu bulan ni huhuhu....

Sekarang ni kalau bukak je fb ramai yg dok share buat jeruk mangga nih...trend skrg ni jeruk mangga yg buh asam boi dgn cili padi tuh.....mak aiii...sekali tgk bleh tahan lagi,tapi bila dah byk kali jawabnya wajib buat lah sbb dah teringin sangat kan, kecur liur tau...nahhh amik, dah buat pun...sebalang je cukup sbb bkn ramai yg nak makan pun...

Eh korang pun buat la gak ye sbb sedap and senang je...bahan pun tak remeh....just guna asam boi,cili yg dihiris, buah mangga, garam dan gula secukup rasa...gaul sebati semua tu dgn mangga yg dah dipotong...tunggu dalam 4 ke 5 jam baru makan...sedapnya la haiiii....

 

Ok umi nak sambung mkn jeruk ni...tgk pic ni terus meleleh ailiur nih...

 

3 comments:

Zee Suhaini said...

oh sedapnya...lagi senang wat style gini..kalo biasa kena peram dulu 2,3hari..

LYAfrina said...

Fenomena skarang. Dh jd viral

adianiez AIDA said...

sgt trending jeruk ni skang ekk

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat