Thursday, November 27, 2014

Icescape Ice Rink @ IOI City Mall Putrajaya

Assalamualaikum

Ahad lepas umi,mr.papa dgn nawfal pegi IOI City Mall Putrajaya yg br buka tu...pegi pun dah lewat lepas zuhur gitu...sampai sana mak aiii jem sgt...almaklum la ramai yg nak tgk cemana rupe shopping mall yg baru ni, termasuk la umi ni hehehehe

 

Lepas dpt parking terus cuci-cuci mata tgk kedai...best gak byk yg terbekenan di hati ni kehkehkeh...pasni mmg pengunjung setia la kat sana ...

Dlm byk-byk yg dok lihat tu, si nawfal tertarik dgn icescape ni...siap dok tgk org main dlm setengah jam gitu...ralit sgt...ajak g makan pun x nak...layan la dulu

 

Untuk main icescape ni charge dia...isnin hingga jumaat rm23...sabtu,ahad dan public holiday rm28...ada disediakan kaunter jual sarung tgn, stokin dan aksesori lain yg diperlukan...charge yg dikenakan tu per entry...so korang layan la sampai lebam hahaha

 

Nawfal layan mata dulu eh tgk org main...nnti repeat balik dgn mr.papa eh...bawa mirul dan sepupu sepapat yg ada tu.....umi cam biasa la teman irfan kat umah kan

 

Pastu ajak pegi makan..tapi bila tgk jam dah dekat time utk feeding irfan so cancel je la...lagi pun semua kedai makan mmg full house...kalau nk mkn gak kena tggu turn...makanya lain kali je lah...

Otw nak ke parking tu jumpa la maskot nih...nawfal la yg perasan,terus tarik tgn mr.papa tunjuk maskot tuh...dia nak berpicasa tapi cam takut....takut la sgt ahahahahah...malu sebenarnya tu...alahai nawfal ni...layan je laaa...tgk la rambut dia tu, dah cam mushroom dah...nak potong tak dibaginya huhuhu

 

Ok la tu la sikit citer pasal shopping mall baru nih ^__^

 

Nota Hati : rumah umi full house skrg ni dgn MIL and sepupu-sepuou irfanmirulnawfal....sonok diorg dpt kwn,tak de la sunyi dok main berdua je kan...weekend nnti bleh la kuar jenjalan yeh...

 

1 comments:

Zee Suhaini said...

wahhh umi dah sampai dulu..
skarang ni memang tengah ramai pegi..ajat nak gi jugak, tunggu la reda2 skit..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat