Wednesday, September 24, 2008

sHoPPiNg

kali nie nak citer pasal shopping bj melayu anak bujang ku 2 org tu...alkisah nye dah penat mencari tapi tak der saiz da.da cr kat warta, kat PKNS bangi...semua nye tak dek....tu la padah nye kalu shopping lmbt ...so last choice yg ade g la cr kat mydin putrajaya yg baru bukak...lagi pun tak pernah g sana..at last ada...fuhhh lega..dia nye kain ok la...lg pun dak 2 org tu bukan pakai sgt pun.... time raye 1st je pakai...so amik color purple sempena color tema tahun nie..dah dpt tu...irfan dah nmpk dia nye mainan so dia dah siap2 pegang da..tu yg sure mmg kena byr le..pastu beli pisang favorite dak 2 org tu..emmm dah abis beli semua brg kitorg lepak minum2 jap kat kedai mamak blkg tu....so enjoy the pic..






















1 comments:

lieya_latif said...

kih kih kih pergi jauh2...last2 ade kat putrajaya je kak yeak...eh kak imah org gi warta bangi sabtu ari tu...byklaa baju melayu budak lelaki...kat atas2 belambak tau....lieya cari baju kurung mia n mija yg tak de....tapi dapat gak la walaupun besar...takpe la balik boleh alter he he heh

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat