Thursday, September 18, 2008

keRjA...KeRJa...kErJa...

hahahaha...byk nye keje minggu nie...bkn keje ape pun, nak failing surat je...tapi bkn skit surat nyer...banyaakkkkkkk.....bile dan tgk surat2 yg bertimbun tu, terus jadi malas .... mood tu trus ilang....lg byk surat yg dtg lg malas rase nyer...tgk le esk akan ku uruskan surat2 nie semua...

























chayok2 naemah...hahahaha...

3 comments:

mysha said...

saBar ek akak.. nak wat mcmnER dah nama pun PT P/O eRM tgk mcm sHa file dah mcm kondo nak runTUh pun leh sEngIh update bloG wakakakakaka

lieya_latif said...

ala ciannye...meh pindah bilik lieya meh...alahai kak, lieya yg ade bilik sendir ni pun sempit...tapi seb baik surat2 bagi kerani so takde laa menimbun nak kene failing...he he he he he

wah@...keter baru nampak!!!!!! keter raye ker....

w@rienz said...

huhu,tu baru filling...blm lg keje2 nk tkar2 koding fail baru ni..ermmm,sabar je la dah tugas kite..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat