Wednesday, December 31, 2008

BoWLinG @ MiNeS...

25 dis 2008 (Khamis) ari tu umi n d geng (adik2,abg,cousin, hubby n my 2 kids) da plan nak main bowling kat mines...so dlm kul 11 pg gitu bertolak la kitorg ke sana....emmm...kali nie umi yg blanja huhuhu...disbbkan ari tu ari krismas so price dia rm5.50 per game...kitorg main 2 games utk 5 org...fuhhhhh kire la brp da total nye tu...tapi tak pe, bile lagi nak main ngan adik bradek....pic yg umi upload kali bleh thn byk nye...so layan je la....

pic nie irfan dok tgk bola naik hehehe...

yg nie plak time nak amik gmbr ngan aiman hidung dia terkena bola bowling, umi yg wat huhuhu..
umi, aiman, alim (Halim) and ayie (Nazri), dua2 adik umi
ni plak noyah (Noriah), my sis ngan alim

my 2 kids

irfan ngan alim
ini budak tak nak amik pic ngan umi, so umi paksa dia hehehe..
my adorable kid
my sweet
nie pic abg umi, alim ngan apih (Hafiz) cousin umi...




pic nie amik lam kete time tggu papa siap (bleh gitu) huhuhu...
so itew je la pic nye...fuhhhh....penat...tapi enjoy...pas main kitorg mkn KFC dulu sblm balik...orait byeeeeeeee........

2 comments:

lieya_latif said...

wah seronoknye kak imah tgk due badek ni main bowling.....tang kene idung tu kelaka tu hi hihi....ape la akak nie....ganas no lambung bola kot hik hik hik

kak, bile nak bawak irfan ngna aiman masuk panggung wayang plak....dah boleh dah dieorg nie....mesti dieorg teruje!!!

D.O.U.B.L.E...S said...

salam perkenalan..bestkan main boling..saya pun suka gak main boling..walaupun selalu kelaut..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat