Monday, January 5, 2009

TmN RekReaSi AiR PreSiNt 6

ari sabtu ptg tu lam kul 3 kitorg g umah kwn opismate hubby, diorg wat kenduri selamat....otw balik umah kitorg melencong ke tmn rekreasi air kat presint 6....tmpat nie cantek sgt...tenang je kat sini, pastu udara nye sejuk .... kat sini ada swimming pool, byr RM2 tuk dewasa n RN1 tuk kanak2...pastu ada tasek kecik yg dibuat ala2 pantai...sesuai tuk budak2 je....so skrg nie kite layan gambr yg ada okeh...(semua pic nie umi snap guna hs je, camera luper bw)...
kat blkg umi nie adalah hotel yg ala melayu style...


abg dah penat...jd mangsa model umi huhuhu...bukan pe, abg skrg nie dah tak dek gmbr da...asal nak amik gmbr dia je mesti dia lari..ha ari tu kena la paksa ngan umi...so kalu krang prasan, dlm entry kali nie byk gmbr2 abg drpd adik hehehe...


nie jd model tiang...hikhikhik...

adik pun nak posing model tiang gak hehehe...

nie plak lam roses nak lari dr umi...tapi umi ni pantas n cekap sempat snap dulu hukhukhuk...

rehat jap...dah penat lari sana lari sini....
model ala panglima bersila...tapi pakai t-shirt hahahaha.....muka senyum dah tak ikhlas daaa...

nie plak papa n irfan...posing apa la gak nye nie...hukhukhuk...no komen..

kat bwh nie pic abg merajuk..sbb nye..dia pggl adik tapi adik wt dek je...bkn pe dia tak kasi adik dok kat tmpt pic bwh nie sbb dia takut tinggi...(paham ke??!!)

adik yg tak layan abg pggl...
ni kenkonon bw diri merajuk la...tapi tak g jauh pun...hakhakhak


pic bwh nie papa tgh pujuk adik...bkn dia merajuk tapi dia br gn tido so muka monyok je...

kat blkg irfan nie la tasik yg org slalu wat sport tuk kapal layar (btul ke??!!)

nie pic kat tasik buatan kot...umi lupe la nama nye...ada signage...

ok la...tu je la pic tuk kali nie....bubuiiiii....

4 comments:

Puan Iza said...

Memang cantiklah tempat nie naimah....bersih jer....tenang je tgk.....mesti bestkan dibuai angin sepoi2 bahasa :-)

wanie said...

cantik la taman ni....best jugak jalan2 tempat cam ni petang2 kan

NuRuL 'AiN said...

tahniah2...akhirnye akak smk dkt tmpt ni....hehehhee

lieya_latif said...

kak imah dah sampai .....dieorg tak mo main pasir ker....lieya tgk tade org pun kat tempat tu...syok tu...leh picnic sekali....

presint 16 kat area mane tu kak....leh terjah gak nanti

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat