Monday, January 12, 2009

SpLaShhhhh......

orait....kalu entry sblm nie umi citer pasal jenjalan kat tmn rekreasi air..kali nie kat situ gak...yg bezanya kali nie umi bw dua badek tu bermandi-manda...dah janji mggu lepas nye so bw la ari sabtu ptg tu...(sila abaikan tarikh kat pic tu yehhh...setting da lari daaaaa).....masa kitorg sampai lam kul 5 ptg gitu... tak dek org lg pun, so pantai kecik tu dikonker (btul ke ejaan nye tu) oleh kitorg la.....so jom kite layan pic yg ada okeh....

adik yg dah basah kuyup...tapi abg blum sbb kate nye sejukkkkk.........

tgk la pemandangan kat blkg tu...cantek kan....
aiman dah berendam...ala-ala nak swimming gitu huhuhu...irfan plak basahkan bontot je hakhakhak...

sebenar nye irfan tu dok main pasir lam air.....boleh dia genggam pasir lam air pastu angkat and tabur lam air lg...???!!!!???&*%#@$$$...umi pun tak paham ape motif nye....
time mandi nie..papa yg jd bodyguard.....umi plak jd camerawoman hekhekhek....



apa la agak nye yg si aiman buat tu yeh....

okeyyyy...tu je la pic yg ada....

6 comments:

NuRuL 'AiN said...

huhu...g mandi2 dkt pusat reaksi??
ermm..sy xth pun dkt luar tu blh mand...stahu sy dkt dlm tu je mand swimming pool...
erm..mst seronok bdk2 tu kan??

mysha said...

AKak best nyer diOrg mandi...baju mandi Sha tuh lasT pakai maSa kaT pD jer

lieya_latif said...

sejuk tak kak airnyer...nie kalo bawak mia n mija ni harus berchintaa nak ajak balik nih kih kih kh

comel tgk due badek ni main air...yg bestnye air tak dalalm ....so mmg safety le tuk anak2 kite....

liwaniel said...

seronok nye diorang main air...leh kawan ngan irfan..suka mandi kat swimming pool...susah nak pujuk naik kalau dapat swimming

yong said...

cam best lah pulak tmpt tu...

nanti nak try bawak chem lah..

kut kut dia nak berani dgn air semula...

heheheee

Puan Iza said...

bestnya tgk 2 badek ni main air....kalo haikal nie sure susah nak ajak balik nie....

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat