Friday, February 20, 2009

......MuKa PaGi.......aNd...aDiaH....

kisah kali nie pun pasal 2 ank umi...citer nye kat taska laaa...umi sapai kat opis lam kul 6.45pg...awal gitew...lepak kat surau E7 dulu sbb taska lum bukak...pastu lam kul 7.15 pg br la bleh masuk taska...ari ni dua bradek nie dah bgn tak tido cam hari2 lain...senang skit keje umi tak yah kejut diorg...masuk taska cam biasa bentang dulu toto, bagi bantal and slimut...bila ngantuk dah ilang ini 2 budak tak nak tido daaa...nak start main.....jom...pe lagi ...layan picas okeh...

request nak posing ngan adik...tak dek dah muka ngantuk...
umi abg sayang adik .....itu kate nye (irfan)..... abg marah adik tak nak posing ngan dia...cian abg... abg ngan slimut...kekonon nak tido laaaa.... adik pun nak gak slimut.....
aksi ultraman....adik senyum je tak reti nak wat huhuu.... ntah apa motif irfan tunjuk kaki nie...layan je laaa..... main picit2 idung plak.... adik pun ikut picit idung gak...biase la apa yg abg wat adik akan ikut.... menung apa agak nye yehhhh.... umi pun join skali...sesaje hahaha...ngan aiman dak comeiii (eiii perasan hahaha)... ngan abg plak...br adil, tul tak...dak nakal byk soklan nie hehehe....

#######################################
okeh nie citer pasal adiah...umi dah dpt adiah dari zanna mama batrice utk capture hit yg dia wat ari tu...thanks zanna...cantek brooch tu...warna biru lagi...
nie la bungkusan yg umi g amik kat pej pos bandar baru bangi hehehe....
dan ini la isi nye...set brooch warna biru...cantek skali hehehe...

okey la tu je tuk kali nie...

4 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

pagi nyer naemah sampai opis...
dah jadi rutin bebudak tu gerak dari rumah pagi ler gamaknyer...

amboi abg.....dah pandai pose yerk....

nasib yg nie selamat sampai ke naemah.....thanks yerk join kuiz yg tak seberapa tu....

mysha said...

aDE jer ummI diA inteRPrem ngehngehngeh...

brOOCh tu mmG caNteK kan kAK...

Puan Iza said...

Samalah dgn haikal..pagi2 dah kena angkut pi taska....

Cantik brooch tu...

Achik said...

eemm..bukan main lagi bebudak tuh...

tapi yg pasti muke irfan saling tak tumpah cam uminyee...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat