Monday, March 2, 2009

~~~AbOuT mY SoNs~~~

~~~~first of all umi citer pasal aiman dulu...ari sabtu pg umi wat breakfast simple je...sup ayam kambell ngan roti bakar sama itew telur hancus...dua bradek nie suke mkn sup ayam tu...nie umi ada snap pic aiman yg khusyuk mkn sup tu...siap angkat bowl cam dlm iklan maggi tu...kalu nak tau aiman bleh tmbh sup tu smpai 2 ke 3 kali...pehhh suke umi nengok hahaha.....ank umi yg sorang nie mmg kuat mkn gak la kalu nak dibandingkan ngan abg dia~~~~
~~~~siap angkat bowl nk irup sup tu~~~~
~~~~kaki tutup ngan kain tak nak kasi kaki kotor hahahaha~~~~
~~~~ irup sup smpai tak nmpk muka daaa~~~~

~~~~aiman dah tak irau ngan abg daaa~~~~

~~~~yummy...da abis da...nak tmbh lg hekhekhek~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~orait, kalu td citer pasal aiman now nie umi citer pasal irfan plak...ari sabtu tu gak lepas bekfas, kuar g pasar presint 8 beli brg basah skit, saje gatal nak pegi jauh, kat umah pun ada sebenar nye hehehe...kisah nye, balik dr pasar tu si irfan dah ketidoran...aksi tido nye umi nengok cam pelik skit, so umi dengan gigihnye snap la pic nye...so nak tau cemana dia tido...tgk kat bwh nie yehhh~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~

~~~~kaki kiri silang atas kaki kanan~~~~
~~~~pastu tgn kanan pegang botl susu~~~~~

~~~~tido nya statik tak jatuh kiri kanan tau huhuhu~~~
~~~~close up skit~~~~


~~~~orait tu je tuk kali nie~~~~


3 comments:

lieya_latif said...

HI HI HI...ade style laaaa anak kak imah tido....time tdo pun nak maintain ensem tu....hi hi hi...eh kak imah tu name nye tdo style org kaya tu...sebab siap silang kaki he he he he

suke gak tgk aiman makan sampai angkat mangkuk....

mysha said...

ngeH ngEH cOmey sGt si aIman nih..

IrFan Lak tdO deNgan Penuh berGAya hek3...

Achik said...

heheheh...saba je la...

mesti imah snap gamba dia sambil tersengih....hehhehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat