Monday, March 23, 2009

::wHeRe R wE::

........nak tau apa kami buat hujung minggu yg lepas...biase2 je weekend kami...ermm pepagi tu kitorg gi bekfas kat bangi kitorg panggil tmpt tu "atas bukit"...roti canai dia sedap....nie umi snap pic irfan mkn...sbb tau tau je la irfan bukan suke mkn mcm aiman, tapi kali nie umi nengok berselera dia mkn..pastu siap oder otak-otak kat papa dia...
.....muka irfan boring dok tggu makanan sampai...

........bila makanan dah sampai, laju je dia mkn...abis roti canai dia mkn otak-otak plak......
......lepas kitorg bekfas...kitorg balik putrajaya...hajat nak nengok belon panas kat presint 2...sampai je sana irfan jerit sbb dia sonok nmpk belon pastu ada bouncy world....

....gambar kat bwh nie disnap time kitorg tgk org main helikopter kecik yg terbang2 tu (umi tak tau nama khas dia soriii hehehe)...asyik tul dia tgk tu...panas pun panas laaa...


....pastu kitorg ke tepi tasik plak nengok waterball....irfan reguest nak main tapi umi tak kasi sbb tak sesuai ngan umur dia...tapi dia nengok la org lain main benda alah tu..tu pun bising mulut dia ckp pasni turn dia plak...

......heheh nie plak sesaje posing sambil2 nengok waterball tu huhuhu....

....ni plak papa and 2 heroes posing wit police motobike heheheh...nak suh irfan dok atas motor tu tapi dia tak nak...takut kate nye...so kesudahannya aiman je yg dok atas tu....

....ni la bouncy world...nak main kena beli tiket rega nye rm3 sorang...time umi beli tiket tu kul 11.00 tapi tiket tu utk entry kul 12.30 tghri....tak perasan plak nanti kul 12.30 tu panas so cian plak anak2 umi nak main...sbb time beli kul 11 and cuaca nmpk redup...at last irfan tak nak main sbb dah nangis2 penat + panas + ngantuk...yg main nye adik sorang je tu pun kejap sbb papa dah ajak balik huhuu........tu je la kisah kami di hujung minggu.....dalam kete tak sampai 5 minit my 2 heroes dah ZZZZZZ....penat....


2 comments:

mysha said...

sHa slalu cuti bekfasT kaT cTu gaK... seDAp otAK2 dia.....

p/s: sHa taK g pun tGK hoT baLLon... sHa neNgok dARi baLcoNy uMaH jERk...

lieya_latif said...

wah seronoknye budak2 ni gijalan2 .....tu la kak kan kalo nak gi ni kene tgk timing, kalo dah kuar matahari, sure mood dieorg spoil....tapi takpe laa, at least due badik ni enjoy laa ...hepi jek tgk muke masing2...

ooo leh tahan gak kuat makan ye kak....seronok camni...cam si mia jugaklaaa...suke betul makan roti canai.....

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat