Sunday, April 24, 2011

<> 2 months sudah <>

Happy birthday to you...

Happy birthday to you...

Happy birthday to Nawfal...

Happy birthday to you....

ari ni 24 April 2011 genap umur Nawfal 2 bln okeh,kejap je masa kan,pejam celik pejam celik dah 2 bln....ok jom layan pic latest si budak boolat ini....jom!!jom!!


cenyum ajew dia yeh... cenyum style tutup mulut pjgkan dagu hikhikhik (",)
@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

jom tgk pe dia dah leh buat....
@
@
@
@
@
@

Tadaaaa....eh!eh! dia dah leh niarap kew....oooo...no!!no!!no!!!lom lg...ni umi just letakkan dia style cam nih sbb bdn dia dah keras...tp bile dok cenggini kekadang dia dah leh terbalikkan badan sendiri dah...


ni cam muka marah jew...ngeh..ngeh..ngeh..
tgk tgk dah leh angkat kepala dahhhh okey...tu jew entry kali nih......bubaiiiiiii.......


4 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

Ya Allah dear!!
so comeyyy larrr!!
xsabo rasa nak deliver ni..
nak de baby jugakkk!!
hehehe

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE!!!....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│..MENJEJAK DISINI!!..
└┐▒▒▒▒▒▒

✿ salam singgah dari mummyweiyda✿
✿eppy blogging ya!!✿

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

...sWeeT uMi... said...

weiyda..tq 4 singgah..don wory, kiter slalu singgah blog awk hikhikhik(",)

yatt said...

si kecik ni dah berjalan ke melaka ye :-)

mawar (^_*) said...

kinderbuenogulz.blogspot.com

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat