Monday, May 30, 2011

✿✿ HaPPy Nye ✿✿

salam semua...
ok la masa dah umi curi tuk wat entry ni kahkahkah (yo la sgt bab curi masa tu kuikuikui)
weekend ari tu umi sefamily pegi ke Gold Coast...again...spt yg dirancangkan...
sesape yg tak bc lg entry Gold Coast leh baca entry ni

citer nye umi tolak dr umah lam kul 2.30 ptg gitew..sampai sana bilik yg kami book lum siap kemas lg
means tak leh check in lagi huhuhu
so sambil tggu bilik siap kemas kitorg ke pantai morib dulu
sambil2 tu mkn tghri sbb si mirul demand kata nak mkn nasi...
huhuhu susah tu nak dgr dia minta nasi
so we all pekena nasi kat situ

then irfan ngan mirul nak men playground kat situ
umi ngan papa biar kan aje diorg main
sampai basah baju diorg main
basah ngan peluh huhuhu
bushuk sudaaaaaa hahahaha

time ni mirul je yg nak bergmbr
posing ntah pe pe 

panjat2...time ni si irfan ntah ke mana-mana daaaa
tggl mirul sorang jew
hurmm posing pe ni mirul
hahahaha...muke dah yg dah bau peluh huhuuh
ha ni plak turn irfan...cer tgk rmbt nye tu...
dah pjg tp tak mo potong
ni mesti nak suh cikgu sound2 dulu br nak potong
irfan and mirul
dah penat men playground ni irfan suh en.papa beli layang2
ni 1st time dia main layang2 tu
so enjoyable
sonok sgt irfan kata hihihihi
ok la dah penat men sampai peluh2 basah baju semua...kitorg balik hotel
tnya kat kaunter kata nye kitorg dah leh check in...tu dlm kul 5 lebih
ni la bilik yg kitorg dpt
cer tgk gmbr bwh
disbbkan dah kul 5 diorg tak turun men kat teampark...just men air lam jakuzi bilik je
esok nye br layan men teampark tu
but umi tak snap pun time men tu
MALAS huuhuhuhu sbb sblm ni dah ada pic tu kan

orait....tu aje yg nak distory mory...
bile di tnya balik pada irfan ngan mirul (kire feed back diorg la)
diorg kata sonok sgt ...
bile dia sonok..kitorg as a parents pun sonok laaaa
orait...kena stop dulu...
wait for the next entry okeh
bubaiiii
(^_^)
HAPPY BLOGGING
Sign up HB! Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

Ardini Humaira said...

dni tumpang seronok sekaki la hehe :D

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira hahahah...sil-sila..no prob (",)

Pinky Momma said...

umi..bathroom dia leh nampak luar eh...auwww sexy U ;p

i suka! hehe..

...sWeeT uMi... said...

@Pinky Momma kuikuikui...cantek kan,mmg seksi u..kalu nak mandi pun seksa ahaksss(",)

Pinky Momma said...

tu la sgt santek..ada motif utk menyakat hehehe ;p

...sWeeT uMi... said...

@Pinky Momma tu la...umi ada gak dok usik diorg time mandi tu...hasil nye abis basah kat luar tu disimbah nye air huhuhu...sib baik diorg guna tgn kalu guna bekas gayung ke pe ke mmg basah lencun la hahahha...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat