Wednesday, June 1, 2011

✿✿ 1st TiMe For HiM ✿✿

salam semua...
kali ni umi wat entry pasal weekend holiday gak
means yg umi g gold coast tu
ni citer tuk 2nd day tu (",)
moh kiter layan 

korang pernah men layang2 tak??
bagi ank2 umi, xpecially irfan...jd jakun jao 
sbb dia tak pernah men layang2 ni
sedeyyyy...yo la cemana nak men..dah dok bandar(uik bandar ke hahahah)
so ari tu dia dah berjaya membodek en.papa tuk beli layang2 ni
en. papa pun beli la memandangkan irfan x pernah men kan...kalu menan lain idok nye beli hahaha

2nd day tu...lepas bekfas, ajak dua dak tu  men layang2 kat tepi pantai
sonok nye diorg dpt tgk layang2 terbang tinngi
ye la angin kuat kan

hurmmm moh la kite layan picas yg berjaya di snap oleh umi 
(^_*)

bantuan dr en. papa tuk naikkan layang2 tu
rase cam cantek je view ni (",)
my 3 heroes...hero tecit and hero besar hahaha 
(^0^)
abg irfan yg slalu nak gaduh ngan umi ihikksss
ni umi ngan nawfal 
bertedung kat pondok yg comeiii sgt...
relax je ngan angin sepoi2 bahasa (^_^)

timang2 dia tinggi2
berdua-duaan ngan nawfal
ops!!! candid kew (",)
mirul peneman setia umi time umi berpantang ari tu...(^_^)

suke nye dia
itew je la kisah kami pada 2nd day tu..
lepas men layang2 en. papa, irfan ngan mirul 
men kat teampark sampai kecut2 jari hahaha
umi ngan nawfal lak jd peneman setia di tepi teampark tu ajew

thanks for reading and
happy blogging uols

Sign up HB! Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

PinKy MoMMa said...

memang sgt tenang je tgk view tu..duduk kat situ dh rasa tenang ngan angin yg bertiup tiup..alahaiii jeles datang tiba2 ni..nak cuti2 juga ni mi..tulunnnn ;D

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa btul tu..time umi dok kat situ nengok diorg men lelayang...dah 2 3 kali dok nguap...cam dibuai2 tuk tido heheheh..jom momma, cepat ajak en.somi g bercuti2 ihikss (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat