Thursday, May 12, 2011

LaYaNkaN AjeW (^_*)


 salam uols...fuhhh memacm masalah lately ni kan pasal blog...skit2 dia dah recover balik ...yippiii....
orait ari ni umi nak citer pasal ank-ank umi (pe lagi kan)...
kan bulan lepas umi ikut en. papa ke melaka...then ari last day tu br umi diberitahu ada playground yg besarrrrrrrrrrrrr utk kekanak men...adoiii...kalu umi tau awal skit tak dek la diorg ni terkurung je lam bilik time en. papa keje huhuhu...
pe pe pun merase gak la diorg men kat dlm tu..
orait jom kite layanzzzz picas diorg nih
JOM!!!
haaaa...tgk ni...ank org len naik pakai tangga, ank umi terlebih terror nek cam tu jew kuikuikui
 mirul wit green horse
 tgk kemain happy dpt berendam lam bola nih (",)
 opsss!!!abg dah perasan en.papa snap pic dia hikhikhik
 pelik-pelik tuk cara diorg ni men bola tu...org len dr atas ke bwh..ni dr bwh ke atas...
 ditenggelami bola-bola..uwaaa syiokkkk nyeeeee
 haaa amik...tgk abg dpt kick like a boxing...fuyoooo!!!
 ni la pandangan keseluruhan playground tu...kat tepi kanan gmbr adalah pintu masuk and belah kiri gmbr ada meja2 kecik ,yg meja tu umi tak snap kihkihkih
 lajunyeeeeeeeeee (^0^)

 time abg2 nye dok main..nawfal melepak jew ngan papa...mn leh join lg,tggu dah besar skit bleh la join ek sayang (^_^)
ok la uols semua...tu je la citer tuk entry kali ni...pasni nak citer pasal pe lagi yekkk...tgguuuuuuuuuuuu
happy blogging uols...cayang semua (^_*)

3 comments:

Lyana@Mely said...

salam kak..selamat berkenalan..comelnye baby nawfal...

anak2 yana pun walaupun girl tapi same lasak camni...main gelongsor pun tak pakai tangga..huhuhuuh

jemput singgah blog yana ye kak

Ciklinn said...

amboi sonoknya anak2 teruna tu main.... eh kita samalah 3 hero in the house... mesti best kalu dapt jumpa nih hehheh

...sWeeT uMi... said...

@Ciklinn kihkihkih...3 heroes kak cik linn, mmg tunggang langgang la umah (",)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat