Saturday, May 21, 2011

♫♫♫Oh!!! GoLD (^_^)

salam cayang utk semua...
hurmm ari ni ari minggu, korang tak kemana ke...
umi ni br je balik dr Gold Coast Morib, penat pun tak ilang lg nih huhuhu
tujuan nye sbb en.papa nak survey tempat ni
sbb nak wat program keje nye bln 6 nih...
so alang2 dah cuti umi pun gedik2 nak g skali la ahaksss

tempat nye tepi pantai so cantek la yeh
tapi apa yg best nye diorg nih ngah wat promosi...
rega nye amat la murah..sempena promosi bilik single or double yg rega rm400 jadi rm116
tak ke giler murah tu...byk beza nye tu
promosi ni sampai akhir bln 5 ni...lepas tu rega len plak
so sape2 yg berminat leh la pegi sana yeh (",)
dah la yer baca umi membebel ni...
jom layan picas nye 

bergmbr kt lobi...uhuk nmpk ajew double chin ku itew

si nawfal in red

abg2 nawfal yg notty2 
again me n nawfal
ha ni plak pic kt lam toilet...ada jakuzi okey...irfan ckp syokkk nye (^_*)
nmmpk tak tingkap sblh umi tu...haaa tu la tingkap lm toilet...leh nmpk katil kt luar awwww
jakuzi ni bkn ada kt single room je tau tp bilik twin pun ada...kire nye semua lahhh
tak ke best nama nye tu (",)
ni plak katil utk bilik single...simple but nice
kalu td pandangan dr dlm toilet 
ni plak pandangan sebelah katil
kt gold coast ni ada team park (erkkk btul ke eja nih)
kalu bebudak mesti la suke ni kan...
kalu dah men mmg tak igt nk nek dahhh
cantek kn

dua org budak ni dah x sabar nk terjun lam tu...nk men air ahaksss (",)
nawfal dah tertido2 dok tggu abg2 sayang men air...senang jaga nawfal ni...x meragam..
post dulu sblm terjun...kemain lg suke si irfan tu yeh...
dah terjun daaa...time ni en.papa la peneman setia kt lam air tu
si amirul aiman
wah wah wah..kemain sonok yer...jeles umi ngan nawfal nengok diorg nih
pakai pelampung
ni rega sewa utk pelampung tu...mahak ke???...pikir la sendiri uhukkkkk
tenggelam timbul ngan en.papa nye lam air
mirul ni dah terketar2 dah...nek atas jp pastu dia smbg lik men 
nawfal dah bangun so snap2 ngan umi hikhikhik (owwwhhh x suke itew double chin)
ni la menan yg adow...
amacam korang...ada hati nk g sana...btw tmpt ni still lg in progress...so byk tmpt tak clear lg...tp bg umi dah ada menan nih pun dah ok sbb ank2 umi layan benda ni je kuikuikui
pssttt...ujung mggu ni nk g sana lg...dah booking td...mintak2 la ada bilik..ye la time promosi ni semua fully book tu yg umi tak stay td huhuhuhu
ok la cayang readers semua...itew ajew yg nk di story kn...
nanti kn next entry plak ok...ntah apa la citer yg umi nk kongsi lg kan (",)
happy blogging yehhhh






4 comments:

PinKy MoMMa said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bestnye umi! bilik cantik..tempat ada air2 camni phewwww kompem anak2 ku suka..
tapi jauh daaa hukhukhuk

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa kan momma...kalu budak2 cenggini pun dah enjoy diorg ni kan hikhikhik..

Sh@ S@peri said...

bestnyeeee.....apa nama hotel ni

...sWeeT uMi... said...

@Sh@ S@peri Gold Coast Morib...jom!!! (",)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat