Monday, June 20, 2011

(^_^)

hai salam semua
ari ni nak citer pasal bendalah ni
yupp eye liner
 ari tu umi ada baca kat pinky momma nye blog pasal ni
so rase teruje lak nak beli
 ringkas citer ari jumaat lepas umi pun beli la 
so dah ada la skrg ahahahaha
best la pakai dia...senang
mata pun cantek je....kahkah perasan (^_^)
tp umi tak expert lg nak pakai ni ...still learning
setakat ni mmg senang la nak apply nye
 rega nye pun murah je...kuikuikui
so sesape yg berminat leh la dpt kan di kedai spt watson or parkson

tu je kali ni ...citer pasal mata hahaha
happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

mien eaststar said...

nk try guna la..haha..boleh ke ? :P

...sWeeT uMi... said...

@mien eaststar hahaha...nak ke kuikui...bg GF je la, mesti dia suke ngeh3 (",)

Redbloodsnow said...

eyeliner bg zie ibarat aur dgn tebing dlm kehidupan zie taw dear..hehehe. x leh nk kuar umah w/out eyeline. klo x muka nampak super pucat cam mayat..huhu

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow tul tu....benda ni mmg wajib tuk cover pe pe yg tak sedap mata memandang hahahaha...

PinKy MoMMa said...

eh dia dah beli hehe..baru je citer ;)
bagus la kamu..

cer tunjuk yg dah di sapu tu yang ^_^

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa x leh tunjuk lagi...comot tak reti apply lagi hehehe...dah terror t umi upload ok (^_*)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat