Tuesday, June 21, 2011

PenaNgan Nye (-_-)

salam semua
ari ni nak kongsi citer ni ngan korang semua
cer teka pic apa kat bwh ni
ye betulll...pandaiiii
pic cermin kete
nape ngan cermin ni
anda nmpk tak pe yg tak kena ngan pic ni
ha pandaiiiii lggggg
cermin nye telah retak
yuppp retak okay
huhuhuhu
 ni la PENANGAN anak sulung umi
irfan
citer nye ari ahad kuar g p.17 umah abg umi
dia nye kete tak leh start sbb bateri kong
so nak kena jumper la
sblm tu dah janji ngan budak dua org ni nak g men taman
al kisah nye lepas selesai urusan ngan abg umi tu 
kitorg igt nak g soru dulu sbb perut dah lapo
igt nak mkn kat p.16 je kat medan selera tu
time sampai kat sana
irfan dah ngamuk2 tak nak mkn 
dia nak men taman dulu
belum sempat nak pujuk tetiba
PANG!!!!! (erkkk btul ke bunyi cam tu huhuhu)
cermin depan retak ok
terus dia diam
kitorg lg la terdiam
tak tau nak kata pe...wordless lahhh
terbantut sudah nak mkn td
so terus menuju umah
akibat rase bersalah 
irfan mmg tak berani nak memain ngan en. papa da
dia diam je kat umah...
semua benda yg dia nak mkn ke minum ke mandi ke
dia wat sendiri and dia tak kacau en. papa pun
PENANGAN btul la

tgk la keretakan cermin depan kete ni huhuhu
rabak la poket pasni 
adoiii aiiii
mlm tu bile ank2 dah tido umi tnya la en. papa
cermin tu retak sbb irfan tendang ke?
then en. papa kata tak..
retak sbb kena tapak kasut en. papa 
yg irfan baling kat cermin huuhu

sekian la citer ttg PENANGAN ni 
(-_-)


  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

mysha said...

haiyaKKK.... akak..... naSIb bek tAK peCAh kak.. Klo tAK fRee aIr la baLik umah.. hehehhe

aiyoKKK..iRfann..umi mARAh hehehe

♥SyilaSyira♥ said...

alahai..terbang la pulus...nak marah pun xleh dah kan sbb benda dah jadi ...???sabar jelah...

...sWeeT uMi... said...

@mysha tu la pasal...kalu pecah tak tau cemana huhuhu...pssttt..en.papa yg terlebih marah, terdiam x mahu kata apa-apa....

...sWeeT uMi... said...

@♥SyilaSyira♥ kannn...nk marah benda dah jd..so trima je la huhuhu...

PinKy MoMMa said...

hukhukhuk sabar sabar ;)
anak anak memang kadang kadang tu mencabar kesabaran hehe

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa ngah bersabar thp gaban nih huhuhuhu...

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat