Thursday, June 23, 2011

MaRi MeMBaCa (^_*)

salam semua
entry kali ni umi nak citer pasal taska mirul ni
ari Selasa tu (21 Jun) 
ada Program Bersama Kanak-kanak
Sempena Aktiviti Galakan Mari Membaca Perpustakaan KKM 2011
pesertaya adalah kanak-kanak Taska KKM
berumur 3-4 tahun
so disbbkan itew diorg dpt la goodies beg ni
lam tu ada pensil box ngan color pensil
syok tu mirul
sampai umah terus nak mewarna menulis bagai hehehe



yg tak tahan bile irfan dah balik 
bleh plak dia mintak ngan mirul 
kire nye dia nak jadi kan hak milik dia la hahahah
opsss mirul kate
tak boleh
alahaiiii...sib baik tak dek adegan rebut2
baik je irfan kata 
ok tak pe

ermm tu la citer nye
sonok tul dak-dak ni dpt goodies beg ni

(^_^)
Happy Blogging
 


  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

lieyalatif said...

wah bagus ni kak emah.....kecik2 dah dididik sukekan buku kan.....mcm org skrang ni pun, mainan dah jarang beli....baik beli buku...buku kaler ke...buku bace ke....lagi byk pekdahnyer......

...sWeeT uMi... said...

@lieyalatif tu la bagus kan...kat umah pun ada gak beli kan buku, tp menan tak tggl...nak gak beli huhuhu...

PinKy MoMMa said...

mi..bukan budak2 je suka goodies..
mak budak pun suka hahaha..xcited lebih okeh ;)

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa same la kite hahaha...excited bkn nak mkn tp nak tau isi perut goodies beg tu hihihihi

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat