Wednesday, June 22, 2011

1st Trip Wit FrenZ (^_^)

salam pagi semua
ari ni umi nak citer pasal Amirul ni
ye la asik2 citer dak tecit nawfal je

ok ari ni amirul akn berjimba ngan kenkawan taska nye
diorg wat trip nak g Pusat Sains Negara
wowww sungguh sonok dia yeh


ari ni pagi2 dah siap mandi da
sbb kata nye nak nek bas ari ni nak g khemah hahahah
pandai lorrrr

semua ni pic yg disnap smlm
tgk pic bawah ni
ntah posing apa la yg dia bg kat umi ni (^_^)
so notty boy ok


td pg en.papa just acah2 ngan dia kata nak ikut skali g trip tu
bleh plak mirul kata
tak boleh nanti cikgu marah lalalalala
so pandai ek

ok la tu la story bout my mirul ni
umi ada bg camera kat cikgu suh snap pic kat sana
t umi upload and wat entry ek
so tggguuuuuu

orait uols
happy blogging yeeee
(^_^)


  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

PinKy MoMMa said...

tiba tiba rasa anak dah besi mi ;)
dulu ke mana je nak mesti mak ayah dia..skrg ni tak nak dah huhu

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa tu la kan...ank zaman skrg...dah tak heran ngan umi papa nye hehehe (^_^)

Haffiz MohdNoor said...

waaa..bestnya.

...sWeeT uMi... said...

@Haffiz MohdNoor (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat