Monday, June 27, 2011

WiT HiS GenG

salam semua
ari ni br nak men2 keyboard ni
nak wat entry la kan

kali ni citer pasal mirul
igt tak umi pernah wat entry pasal mirul join his school trip
g pusat sains negara
kalu korang lum bc leh la bc kat SINI

ok pepagi lagi umi dah siap mandi kan dia
sampai kan ari tu umi punch kad lambat huhuu
ok jom layan picas yg cikgu2 dia dah snap

ni bergambar slbm bertolak
with his teachers kat taska and kenkwn yg join trip tu

ha ni dah sampai da....
byk ikan2 yg diorg leh tgk

mirul wit friend and cikgu sue


ni plak ngan best friend dia
ari2 mesti kuar citer pasal shami
kwn dia nm shami

pelik plak gaya senyum mirul ni
malu cat2 ni hehhehe

ops ni ngan kwn pompuan lak
shira nama nye

ngah men menan

ni geng2 seusia mirul
anas, shami, afiq...erkkk tu je yg mirul tau nama
yg pompuan dua tu dia tak tau ahaakssss

sonok nye diorg ni
umi pun rase cam nak men gak giant piano ni hehehe

ermmm posing tanduk ke posing peace ni mirul
 ok la uols
tu la semua picas yg ada
lebih kurang kul 3 diorg dah sampai kat taska daaa
time umi nak amik dia kul 4.30pm
semua dok tido...penat la kata kan

byeeee...jumpe lg di entry yg lain
bile tu????....
insyallah esok
(^_*)
happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

Ardini Humaira said...

beshnye diorang maen :D

Redbloodsnow said...

terserlah kehappyan dorg semua..hehe

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira budak2 mmg suke sgt la kalu dpt main kan (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow happy bile dpt main main and main (",)

PinKy MoMMa said...

tak sabar nak tunggu abg long masuk skolah thn depan hehe ;)
mama xcited..

bestkan smbil berjalan..smbil dpt ilmu ;)

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa tggu jgn tak tggu hehhee...umi ni tahun depan irfan dah thn 1, cemana la rase nye nanti (^_*)

Bionic women said...

hensem ler mirul..hehehe

anak kita baru 3 thun ++..
tahun depan baru nak antar taska. kita pun baru nak keje..huhu

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women tq mama, tetiba malu lak ahaksss...pasni mama jd mama yg berkerjaya la lak kan...slmt bekerja yeh...dah tak lama tu (^_*)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat