Tuesday, June 28, 2011

SeNaNDunG MaLaM

salam uols
korang tau tak pasal senandung malam ni 
pada sesape yg tak tau ni la nama kedai
yupp nama kedai tuk mkn seafood kat bagan lalang

citer nye mggu lepas
teringin nak mkn seafood
so nak try la kat senandung malam ni
sblm ni ramai gak kenkawan umi yg dah g kat sini
umi je yg br 1st time huhuhu
ok jom layan picas yg ado

sempay posing lam kete
pic disnap oleh irfan...credit to him hihihi

ok dah sampai daaaaa
malu plak umi nak snap without model
so mintak irfan jd model umi 

ni la tempat tuk pilih seafood yg kiter nak
time ni tak ramai lg
lebih kurang kul 6.30 ptg gitew

tempat open air pun ado...
tp umi amik belah dalam,
 ada dak tecit kan tak elok berembun

papa yg tlg jg nawfal sementara umi dok sibuk snapping2 hehehe
cayang papa lah 

ok sampai la picas menu yg kitorg amik
lala masal sweet sour (200 gram)
tomyam udang (4 ekor)
ikan siakap bakar
sotong bakar (2 ekor besar2)
ketam masak sweet sour gak (2 ekor)

and kerang + dua pinggan nasi putih
mkn sampai penuh perut
mmg enjoy la mkn kat sini
berpeluh2 nak abis kan mknan
last2 tak abis gak
so terpaksa la tapaw
ite la citer kami yg mkn seafood
(^_^)
happy blogging ye
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 comments:

PinKy MoMMa said...

aduh jeles nih..sedap sungguh..
lapar di tengah malam ni mi ;)

muka diaorg adik bradik nak ada iras2 kan..
sama la jugak kalau nak compare abg long ngan rifqy hehe..

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa hehehe meleleh la momma...
ermmm ank2 mesti nye copy cat muka parent kan kan kan...umi suke tgk abg long nye muke sweet sgt ngan rambut lurus cenggitu (^_^)

PinKy MoMMa said...

umi ada org mengumpat kamu hukhukhuk..jahatnye dia tu...

Anum said...

salam perkenalan
nice blog
follow me back
suka sgt blog kamu...
thanks

Hanis MY said...

salam kenal dr blog pinky... :)

mas saari said...

salam singgah dari blog pinky momma!
semalam Mas dipromote, hari ni giliran awak pulak...baik kan pinky? hehehee

jomlah singgah blog Mas!

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa patut la asik terbatuk2 je td hehehe...tqvm momma...blog umi blog bese2 je (^_*)

...sWeeT uMi... said...

@Anum
tq tq...mekasih ye...nanti umi follow u back ihiksss (",)

...sWeeT uMi... said...

@Hanis MY salam kenal jugak...mekasih kerna singgah hihihi (",)

fazilzura said...

salam terjah dr blog Pinky momma

ieda said...

teringin sangat nak p mkn seafood kat bagan lalang..tp sekarang tgh berpantang...lepas ni boleh le kesana..

...sWeeT uMi... said...

@mas saari singgah jgn tak singgah hikhikhik(^_^)..sblm ni kiter terjah awk now awk terjah kiter lak, pinky mmg the best lak...(^_*)t kiter dtg lg yeh lalalala

...sWeeT uMi... said...

@fazilzura salam kenal ye...tq tq (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@ieda
org dlm pantang kena dok diam2 ek pas pantang br pegi hikhihk...same la ngan umi ni 1st time pegi lepas pantang kuikuikuiiii...

Bionic women said...

ramai kengkawan dah terjah bagan lalang ni, kami masih lagi x sampai2..huhu
tomei2 putera umi yea..hehe...

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women tak pe t ada masa mama pegi ek, mmg tak nyesal nye lah...super marveles sedappp hihihi...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat