Monday, July 25, 2011

Acara Wajib Dah Skrg Ni

hai hai salam ari isnin semua
cemana ngan ari minggu lepas
syok ke tak syok
umi nye weekend tak dek ke mana
just g swim2 je

sekarang ni cam ada jd acara wajib dah tuk kitorg
ye la kalu nginap di hotel mesti ada acara swim2 ni
mentang2 la irfan dah ala ala pro renang
kihkihkih
so jom kiter layan pic swim-swim yg umi snap ari selasa (19 Julai 2011)
time g PD tu
zassssssssssssssssssss

tgk tu kemain lagi diorg ni
diorg dah leh swim2 tanpa en.papa join skali lam pool tu
kalu tak seblm ni mmg en.papa la yg diorg jd kan pelampung kahkahakah
walau pun en.papa tak join terjun lam kolam tu
dia still ada kat tepi2 tu dok tgk2 je
(^_^)
ha tgk gaya irfan tu...
mmg skrg selambe je dia terjun cam tu
umi je kenkadang kecut perut huhuu
yg mirul lak tak berani lg nk terjun2 cam irfan tu
lum sampai seru la kot kihkhkih
hahahaha tercungap2 nak amik nafas
slalu gak umi ckp kat dia
'irfan, amik nafas dulu br terjun/selam'
pastu mesti dia jawab
'oooo, ok bos'
(^_^)
mirul ni cukup marah kalu kitorg selamkan dia
sbb dia tak reti nak tarik nafas simpan lagi kuiukuikui
tgk tu berkejar nak men gelongsor lak
ha ni nawfal
ada hati gak ni nak men air

so kasi chance dia rendam kaki je
tu pun kemain bising mulut ngan bahasa jerman dia ekekeke

time ni irfan dok nyanyi lagu 'polis entry'
tu yg tunjuk2 kaki tu 
ok la tu la entry swim2 kali ni
t jumpe lagi ye di next entry
byeeee

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

acara wajib ye umi? hehe..D g jenjalan jek...nak kate berhanoymoon..tak jugak...org sponsor..kite p aje

Ardini Humaira said...

seronoknya mandi kolam! dni tak reti berenang tau kak hehehe trinin sangat

PinKy MoMMa said...

umi bestnya berendam camni..PD kt ner ni mi?
bestla tempat ni..ce cite ce cite.. :)

...sWeeT uMi... said...

Diana @ bilakukatacinta, slmt berhoneymoon la yeh (^_^)

...sWeeT uMi... said...

Ardini Humaira, kite serupa....hehehe, umi pun tak reti tp teringin kuikuikui

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa, mmg best la tuk diorg yg nak swim2 tu hehehe...kat Bayu Beach Resort je momma, dok nyibok2 time hubby keje kihkihkih

shima zahar said...

best...best... yg si kecik tu pun.. kan main lagi ek...sonok bdk2 tu main pool ...

GnieSyazni said...

alahai comelnye la anak2 umi ni..siap boleh nyanyi polis entry ngan naufal lagi...hehe mesti umi tersenyum je tgk keletah diorang kan..

p/s : gnie sampai ke tua tak pandai berenang..haha

...sWeeT uMi... said...

shima zahar, yg kecik mmg cam tu, terlompat2 nak join sama, tp bile time nak mandikan dia tak dek plak dia terlompat2 suke huhuhu...budak kalu dpt men air mmg sonok tak ingat (^_^)

...sWeeT uMi... said...

GnieSyazni, tu la umi ni tau gelak je la tgk karenah2 ank2 ni hehehe...pssttt sama la umi pun tak reti2 lagi berenang ni, takut air no (^_^)

cik jatt said...

bestnya! semua nampak enjoy. mamanye tak join ker:)

lieyalatif said...

kemain anak bujang ko spalsh kak....geram jek si nawfal ensem tgk tu....tgu la besar nanti....die pun same splash jugak tu ...siap buat terjun tiruk lagi kang heheeheheh

Redbloodsnow said...

lama giler zie tak swimming taw. nk join leh tak? hehe

...sWeeT uMi... said...

cik jatt, umi tak join la coz nk kena jaga dak kacak tu kihkih (",)

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, mmg kemain lg diorg ni, umi la yg dok jeles2 nih huhuhu...yupp yg kecik tu tggu besar je, dah besar t siap join the group kuikuikui

...sWeeT uMi... said...

Redbloodsnow, jom kiter terjum kolam, best oooo kihkihkih

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat