Tuesday, July 26, 2011

Aktiviti Otot dan Peluh

salam semua
waaaa entry pasal otot plak kali ni
hihihihi

ok nk citer nye
mggu lepas masa kt PD gak
lepas en. papa abis keje nye
irfan ngan mirul nk swim2
tp sblm tu kitorg bg tau nk g gym dulu
nk wat aktiviti otot dan peluh kikiki

en.papa la beria nk g sana
nk jg cam pic ni kot wakakaka

pintu masuk gym dan sauna

ni lak dia nye rules & regulations

ruang gym ni tak la besar sgt pun
tp ok la dr tak dek kan
yg kat sebelah kiri pintu kat tangga tu la tmpt sauna nye

budak ni sibok je nk lari atas treadmill ni
byk nk main dr nk bina otot kihkihkih

ha ni la bilik sauna nye
kecik je kan
umi rase muat dlm 3 org badan sederhana besar


ye ni dia org yg beria nk ke gym kihkihkih

aik leh lg senyum ye bang (^_*)
kuat nye abang wakakaka

ha nk try yg ni lak
cam tak gerak je sayang
tak cukup kuat ni huhuhu

mirul plak try treadmill ni


eh eh jeles nye
nk snap pic gak
nawfal try bicycle tp tak sampai nk kayuh la lalalala

chak!!!! umi ngan nawfal (^_*)


tu la story mory pasal bina otot ni
oh ye...yg sauna tu tak try sbb lepas tu ada agenda terjun kolam
hero2 dah melompat2 nk ke sana 

happy blogging yeh

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 comments:

PinKy MoMMa said...

suka suami umi ada hero2 menjadi teman bergym hehe :)

baby nawfal kicik lagi la sayang..kena ddk temankan umi..nnt dh besar boleh la geng ngan abang2 nye pulak hehe

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa, tu la...suke la dia..umi je yg tak dek geng nak make up2 kihkihkih...kena ada gurl lak wink wink (^_^)...nawfal plak t dah besar mesti la join the geng, tggl la umi huhuhu

lieyalatif said...

kelas anak ko kak...bergym pakai swimming suit kekekekeekek...comel2....dlm ati dah bising tu....suruh cepat pi kolam tu ekekekekeek......

kak, sauna tu aku terliur tgk tu...best wooo kalo dpt bersauna....syok kuar peluh....duduk jek, takyah senam2 eheheeheheheh...tingat mase buat kat bandung dulu.....mmg best....

mysha said...

kaK..lePas nih berMuscle muScle la peWot abg aKak ek..ekekeekeke

lawaNyEr umAh baRU....hikhikhik

Diana @ bilakukatacinta said...

bestnyer..se famili ber'exercise' di gym...

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif,mmg sengaja sbb pastu ada agenda terjun kolam...tu la kalu dok bersauna, bdn mesti rase ringin pas buat tu kan...bile la akk nk bersauna ni huhuhu

...sWeeT uMi... said...

mysha,tak dek makna nye nak nek muscle2 dia tu kalu br sekali wat huhuuhu
hehehe lawa ek, tq tq (^_^)

...sWeeT uMi... said...

Diana @ bilakukatacinta, bese2 je...saje je nak masuk bilik gym tu kihkihkih

GnieSyazni said...

Nak gi sauna...kalau gnie try sauna dulu..pastu gi terjun kolam ^_~

...sWeeT uMi... said...

GnieSyazni,ooo kena panas peluh2 then terjun kolam sejuk2 ek kihkihkih...ok gak tu...(^_^)

Redbloodsnow said...

teringin nak gi tempat cam tu. nak kempiskan perut yg boroi ni haa..hehe

...sWeeT uMi... said...

Redbloodsnow,perut boroi ke...tipu lah, ok je umi tgk wakakaka

PinKy MoMMa said...

hehehe bila nak dapat gegirl tu huhu..kite fobia lagi..erkkk rest dulu :D

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa,umi tggu dak kacak tu besar skit hehehe...dak pun kiter saing je la kihkihkih

ikiqzana said...

bila negok umi sekeluarga pegi gym.. teringat iqbal tersepit alat treadmill tu.. menangis x ingat.. huhuhu fobia jadi nyer iqbal.

ank2 mesti seronok g jenjalan ker PD. zana mggu ni baru nk pergi.

Ardini Humaira said...

tringin dni nak gi gym. tapi kat tempat dni tatau kat mana ado hehe

...sWeeT uMi... said...

ikiqzana,adoiii mesti sakit yg amat tu, cemana leh tersepit tu zana, dah fobia...huhuhu

...sWeeT uMi... said...

Ardini Humaira, hehehe tak pe t dah jumpe leh bergym ek...kasi muscle2 tu timbul kuikuiuki

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat