Monday, July 11, 2011

Ber Flora-FloRa

salam semua
jumpe lagi kiter kat sini

ari ni nak citer pasal pesta flora kat presint 2, putrajaya
kisah nye kami sekuarga pegi la ke sana ari ahad
yupp semlm nye citer la ni hehehe

bertolak kami dr umah kul 1 lebih gitew
sib baik cuace mendung tak panas
tapi kami tak lama pun kat sana
sbb nawfal meragam skit
dia nak tido
cam ni la bila ada nak kecik (",)

ok ok jom kiter layan picas yg ado
ni semua disnap oleh en. papa sayang hikhikhik




 kat sini ada burung gak
kiter leh bergambar ngan burung2 ni ngan rega rm10
tapi kitorg tak amik pun
snap by own camera jek
time tu tuan punye burung ni tak dek kat situ
so leh la snap2 kejap
then bile penjaga burung dah ada
terus tak leh amik gmbr
burng ni jinak sgt..tak patuk org pun
ye la dah nama nye burung tuk berphoto2 kan hehehe
 menan ni pun ade
kitorg just tgk je
cam syok je dok dlm belon tu
tergolek2 je dlm tu kihkihkih


 adoiii si mirul ni pose ngan lampin nawfal lak
nmpk tak yg warna putih tu
ha tu la lampin nawfal huhuhu
punye la baik nk tlg pegang
sampai nak pose pun pegang lampin tu
mirul oh mirul
 hasil tgn en.papa
ada seni ke kuikuikui



 ha time ni tgn diorg dah gatal2 nak men air dah
adoiii aiiii
 tgk2 dah siap2 pegang patung itik daaaaa


 hurmm tu je la picas yg ado
cam tak puas ati lak sbb tak leh tawau abis pesta tu

bye bye semua
happy blogging yeh

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 comments:

Lulu Caldina said...

Blogwalking dipagi hari...
selamat pagi :)

Bila Ku Kata Cinta... said...

ai..salam kenai...teringin nak p flori jenjalan amik pics cantek2..tp hubby wat layan tak layan jek... huhu..tp ,bila bab2 liverpool nak dtg mesia ni..sanggup belikan wife dia tiket..semata2 nak tengok gerard yg akhirnya x dpt dtg tu..

...sWeeT uMi... said...

@Lulu Caldina tq...dah lama tak dek jejakl Lulu kat sini hehehe(^_^)umi pun tak sempat nak BW kat Lulu

...sWeeT uMi... said...

@Bila Ku Kata Cinta... salam kenal gak...alahai cian plak...tak pe t pujuk2 lagi ek, mana tau pasni dia layan (",)

Redbloodsnow said...

eeee comelll lah parrot tuuu. geram plak zie tgk yunk. bulu dia lawa ek. biru gitu..hehe

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow mmg comei tambh2 lg dia jinak kan, bleh belai bulu dia tu...aahhh biru warna nye cantek kan...zie wana merah itam tak dek plak ai tu kihkihkih (^_^)

Bionic women said...

umi, jelesnya tengok umi slim melim jer..bg ler tips umi..huhuu..

x sempat ag terjah sini, mungkin ari selasa kami nak pergi, sebab selasa papa dhiya xder tuisen

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women ala malu plak mama puji cam tu (blushing2 dah) hehehe...ni pun dah gemok dah mama, pipi setambun daaa...mama nanti pegi sini tawau abis tau..snap picas lawa2...umi ari tu sikit je round

GnieSyazni SSC said...

besnye jejalan..ololo nawfal meragam pulak ye..huhu takpe lenkali gi lagi..

*Thanks umi join smallgift yg gnie buat =) nantikan keputusannya =)

...sWeeT uMi... said...

@GnieSyazni SSC jalan2 dekat2 ni je gnie hehehe...sabar menanti (^_^)eh cam lagu plak

PinKy MoMMa said...

jauh nak pergi la mi ;(
bestnyer duduk di tengah2 bunga tu smua..

bile ganu nak buat nihhhhh huhuhu

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa time dok kat bunga2 tu terase diri puteri bunga lak kuikuikui...

yatt said...

cam best jer... tp husb yati bukan nak bawak.. hukhuk

...sWeeT uMi... said...

@yatt
x pe dia tak nak bw pegi je ngan opismate..ari jumaat kan rehat lama...jom terjah sana jom (^_~)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat