Saturday, July 9, 2011

Byk Dpt Vios Ari NI

salam ari sabtu semua
ari ni tak kuar g mana pun
sbb cuace mendung nak ujan
so dok je umah ngadap blog heheh

haiii byk lak jumpe grapevine ari ni
memana blog ada benda ni
murah tul rezeki heheh

kali ni grapevine VIOS
so jom klik-klik sini
nnti bleh dpt sen (^_^)

ni antara yg umi dpt kumpul ari ni
jgn segan2 klik aje ye (^_~)
banyak kan hehehe

ni plak grapevine Samsung Corby II
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

GnieSyazni SSC said...

wahh...murah rezeki umi.. =)

...sWeeT uMi... said...

@GnieSyazni SSC alhamdulillah...hihihi ari ni pun jumpe lagi...gnie dh klik blum??hihihi (^_^)

Bionic women said...

umi saya masih x faham ler pasal grapevine ni, aper sebenarnya patut buat kalau nampak iklan tu kat blog????

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women ooo mula2 mama share dulu sama ada kat FB, twitter or yg button lain tu,pastu mama just letak je email mama kat situ.bukak email mama dia ada bg link, mama guna link tu tuk promote, kire nye kalu org klik link tu mama ngan org tu dpt sen (",)

Redbloodsnow said...

uiii byknyaaaa dptttt...zie lak baru 2 je dpt grapevine zie taw. payah nk jumpa..hehe

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow syes ckp ari2 jumpe jek benda ni...dah byk sgt smpai nak muntah lak tgk nye hehehee...
pssttt, zia dah klik blum, nanti dpt sen tau (^_^)

PinKy MoMMa said...

wahhhh makin murah rzeki umi ni ;)
tapi ku pakai adverlets hehe..mmg x de la kan ;p

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat