Thursday, July 28, 2011

Dia Ngap Sorang Jew

hai...salam khamis semua
kalau smlm umi citer pasal irfan
ari ni umi nak citer pasal mirul plak

mirul ni skrg kuat mkn
tapi badan maintain je tak besar2 hehehe
cer tgk pic ni
syok btul dia mkn keropok pedas tu
satu plastik tu dia balun sorang2
time umi snap pic ni pun dia tak perasan
mmg btul2 syok la tu
(^_^)

see dah nak abis dah
sambil makan sambil tgk tv
mana tak abis nye kihkihkih

hahahaha dah perasan umi dok snap pic dia
terus bg pose senyum katup mulut kahkahkah
cam bese la

ok ni umi nak update pasal mirul lani

* suka sangat mintak nasi kul 11 ke atas 
walau pun sblm tu dia dah mkn nasi ngan kitorang ni
yang jadi mangsa nye en.papa la kena masak nasi tgh2 mlm tu

* kalu nak tido selalu suh umi or en. papa baca kan doa tido, 
selagi tak baca selagi tu la dia tak tido
bila umi tanya nape
dia kata tak nak mimpi masa tido nanti kihkihkih

* sekarang ni suke sgt mintak umi masakkan memacam kat dia
example puding caramel, kuew tiew goreng and telur rebus
kalu umi tak nak buat mana2 satu yg dia mintak tu
nak tau dia kata pe
'umi ni kedekut la'
huhuhhu...tu la word dia

ok la uols...tu la serba sedikit pasal mirul lani
bye bye 

happy blogging
ok la uols.....tu la sikit sebyk pasal mirul lani



 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 comments:

Redbloodsnow said...

amboiiii...mkn sorg nampak dia. aunty zie curik gak jajan tu kang. baru taw..hee hee

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

mirul bleh makan pedas...annur kdg2 ok ngan rasa pedas...kdg2 x mo mkn langsung...

zaidah said...

keropok sedap sebab tu makan sesorang.....

Shima Md. Zahar said...

ho..ho..ho.. nie super perangai anak aku aiman.. kalau nak suruh makan kan main sussah.. tp bila malas nak layan.. tetengah malam buta mintak nasi...

...sWeeT uMi... said...

Redbloodsnow, hehehe kalu zie dtg curik pun dia tak perasan kot sbb syok layan kartun kihkihkih

PinKy MoMMa said...

umi kopok tu mmg sedap hehe..ku pun leh abis sebungkus ngehhh..

kalau abg long..dia akan cakap mama dah tak sayang abg long..haaaa pengsann..
nak tak nak kena la masakkan juga huhuhu..

anak kan mi mcm2 ragam diaorg ni :)

...sWeeT uMi... said...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥,mirul ni kekadang gak mkn pedas...len ngan abg dia, tak leh pedas skit mesti tak mo mkn...tu la kan perangai budak2 ni sukar dijangka (^_^)

...sWeeT uMi... said...

zaidah,tu la pasal...umi igt nak dak merasa skit alih2 tgk dah abis huhhu..ank oh anak (",)

...sWeeT uMi... said...

Shima Md. Zahar,ni la ragam anak2 kan...kiter ni layan kan je hehehe

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa, mmg sedap kan, tu yg ralit dia dok makan tu sampai abis dia sorang je yg ngap huhuhu...tu la kan ragam diorg ni la yg mewarnai life kiter kan (^_*)

lieyalatif said...

pandai die mkn pedas...kalo mia mija kejap dah bising nak air huhuhuhu...akak mesti byk stok kopok tu kat umah kan...balik klate jek sure borong buat stok hehehehe....suke gak kopok tu....

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, dia ni mmg mkn pedas sikit2...tang air tu kekadang dia mintak gak, tu pun kalu dia tak thn pedas...yg ni dia tak mintak so makne nye dia ok la tu ngan tahap pedas nye tu hehehe....stok kopok keping ada la, yg ni tak dek hehehehe

GnieSyazni said...

makin kuat makan dah ni..nanti uminye kena masak lebih2 mirul nak makan byk =)

...sWeeT uMi... said...

GnieSyazni,bkn masak lebih tp kena masak selalu huhuhu...time dia mintak nk mkn kena la masak ihiksss

mysha said...

kaK, mACam keNal je kePok nih ekekeke

...sWeeT uMi... said...

mysha, tau tak pe...ni la kopok yg dato' pengarah bg tu hikhikhik...

Ardini Humaira said...

mintak sket nak makan sambil2 bw ni hehe

...sWeeT uMi... said...

Ardini Humaira, mkn sambil BW sonok kan, x terasa masa berlalu hikhikhik

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat